>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Blokada konta !!! :(

kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Witam, zablokowali mi konto w expekt, bo gralem z z jakims gosciem HEADS UP 1na1 na pokerze - i gral jak ciota i frajer za przeproszeniem- wygralem od niego z 60/70 usd, a EXPEKT mi zablokowal konto bo uznal ze gra byla nielegalna , ze przekazywanie srodkow pokerowych...
Napisalem do nich ze gralem normalnie i ze trafilem na jakiegos slabego gracza to to wykorzystalem ( ogolocilem go )

Prosze o komentarze- odblokuja mi konto? Jak szybko.. moze kolega z expekta by mi pomogl czyli expekt_expert

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Pewnie myśleli że to po prostu była nie czysta gra tak jak pisałeś jednak będzie ciężko z odblokowaniem spotkałem się z takim przypadkiem i nie odblokowali musisz do nich pisać konkretne wyjaśnienia.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Jasne, napisz na PW do Expekt_Expert wszyskie potrzebne dane, czyli ID gracza itd. Na pewno się tym zajmie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Z ciekawości zapytam. Odblokowali Ci to konto? Czy co się stało? Założyłeś temat. To jak sprawa się wyjaśniła mógłbyś napisać jaki jest wynik. Inni userzy forum będą mieli dzięki temu informacje.
Sam nie gram w żadnego pokera na bukach, ale inni mogą być zainteresowani.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Z tego co wiem, sprawa jest w toku postępowania.
Otrzymalismy wyjasnienia od klienta i zostaly one wyslane do sieci IPoker. Musimy niestety poczekac na ich decyzje.
Support wszyskie wasze e-maile czyta i próbuje wyjaśniać każdą sprawę.
Pozdrawiam

Do góry Bottom