>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blokada konta

E 0

eescoo

Użytkownik
&quot;Z przykrością informujemy o zablokowaniu Twojego konta.

Jeśli masz pytania, zapoznaj się ze stroną pomocy na temat blokady konta lub skontaktuj z naszym działem obsługi klienta.&quot;

Ktoś wyjaśni? Dzisiaj po południu jeszcze normalnie się logowałem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
zobacz w jakim dziale napisał temat -.- (podpowiem - bwin)
do autora tematu a co mamy ci wyjasniać? napisz do supportu email i się dowiesz, chociaż pewnie znasz odpowiedź

E 0

eescoo

Użytkownik
no właśnie nie znam odpowiedzi, dlatego się was panowie pytam. jakieś przypuszczenia? żadnych wałków robionych nie było.

T 4

tomasz-76754

Użytkownik
Witam
Mnie zablokowali konto bo trochę sam zawaliłem, od miesiąca od blokady piszę do nich, ale wciąż nie chcą odblokować mi konta. Ciągle otrzymuję odpowiedź, że: &#39;&#39;Zgodnie z potwierdzeniem przez odpowiedzialny za sprawdzanie kont Dział Bezpieczeństwa w dniu 12.06.2014 otrzymaliśmy informację, iż Pana konto nie zostanie odblokowane. .
Przykro nam za spowodowane niedogodności.&#39;&#39;
lub:
&#39;&#39;Uprzejmie informujemy, że Pana konto nie zostanie odblokowane. Przykro nam z powodu wszelkich niedogodności.&#39;&#39;
Mimo wszystko chciałbym mieć konto na bwin i dlatego piszę tutaj na forum bo może ktoś by mi mógł poradzić jak z powrotem wrócić do nich, po takiej blokadzie, może ktoś już miał taki przypadek??
Uprzejmie informujemy, że Pana konto nie zostanie odblokowane.
Przykro nam z powodu wszelkich niedogodności.

A 49

americano30

Użytkownik
daj spokoj z bwin ostatni bukmacher w ktorym byl gral gdy tylko zaliczylm 2 wygrane zaczly sie problemy z limitami itp a na koncu blokada konta bez podawania przyczyny bo maja taie prawo ????

T 4

tomasz-76754

Użytkownik
Raczej ja chciałbym mieć bwina, ale mnie zablokowali. Mają fajna ofertę, i ich live tez jest niezły. Piszę do nich ale oni mi odpisują że dokonałem samo wykluczenia, jak ja przecież sam nie chciałem żeby mnie blokowali.

Do góry Bottom