>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bledna data urodzin w profilu

P 0

piter1983

Użytkownik
witam,
Zakladalem ojcu konto na bwin.
Wszystko fajnie, tylko odruchowo wpisalem swoja date urodzenia, a polapalem sie po wplacie pieniedzy. Czy to oznacza, ze ew. wyplata zostanie zblokowana(wiem ze dopuki ojciec bedzie grac, i co najwazniejsze pwlacac pieniadze to slowem sie nie odezwa). Co przy weryfikacji konta, gdy wysle im skan dowodu osobistego, a tam inna data urodzenia :/
dzieki za pomoc.

P 0

piter1983

Użytkownik
witam
Napisalem do bwin korzystajac ze storny i formularza.
Wybralem kategoie zapytania z serii &quot; potwierdzenia danych osobowych&quot; i opisalem sytuacje. Dostalem odpowiedz
Dziękujemy za email.

Uprzejmie informujemy, że w celu potwierdzenia tożsamości należy przesłać w formie zdjęcia cyfrowego bądź skanu kopię dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy. W przypadku dowodu osobistego, prosimy o przesłanie kopii obu stron dowodu.
Dokument można przesłać korzystając z następującego linku :

etc.
Napisalem ponownie ze chodiz mi o zmiane daty urodzenia
i przyszla odpowiedz:
Dziękujemy za e-mail.
Ponownie informujemy, że w celu weryfikacji danych osobowych, podanych podczas rejestracji, prosimy o przesłanie nam dokumentu potwierdzającego Pana tożsamość (dowód, prawo jazdy lub paszport).
Kopię dokumentu należy przesłać, w wersji zeskanowanej lub w formie zdjęcia cyfrowego, za pomocą poniższego linku:

Wnioskuje, ze koresponduje z maszyna....?
Bede nadal pisal, az moj email trafi do istoty ludzkiej,
myslicie ze bwin nie bedzie robil problemu ze zmiana daty?
Ojciec ma urodziny 22go lutego, ja 22 sierpnia i po wpisaniu dnia pojechalem odruchowo swoja date:/
pzdr

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Rotfl? ja nie czaje Twojego problemu, czemu nie chcesz im wysłać skoro to ma rozwiązać problem? naprawdę czasami ludzie to mnie rozbijają do reszty. To tak jak ten, który kłócił się z bukiem bo nie chciał wysłać dowodu z twarzą ???? argumentował - nie, bo nie.
albo zagadaj na czacie
Bwin i czat? będzie problem

P 0

piter1983

Użytkownik
Chcialem sie upewnic ze nie zblokuja konta bo np. nie zgadza sie data urodzenia.
Wysle im dowod nie ma problemu. Gdzies w regulaminie mi mignelo ze jesli jakies dane sie nie zgadzaja to moga blokowac...W tej chwili data urodzenia i data w dowodzie osobistym nie gra.
pzdr

Do góry Bottom