>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Blast.tv Austin Major 2025 [03-22.06.2025]

'Corek 370,1K

'Corek

Znawca - e-sport
Mongolz vs Pain
Vitality vs Mouz

Mongolz + Vitality @ 1,84
Vitality 2:0 @ 2,11 sts

Moim zdaniem czekamy na wielki finał Vitality vs Mongolz i trzymam kciuki za Mongołów. Oczywiście tak mi się marzy, ale tutaj może wydarzyć się wszyskto.
Vitality powinno wziąć...Nie chce mi się wierzyć, że Mouz które tutaj przepycha się i wcale nie gra jakiegoś kosmosu, znajdzie się w finale. Gram sobie dubelka takiego i będę zaskoczony jeśli inne ekipy znajdą się w finale. Pain gra tutaj świetnie, ale Mongoły to dla mnie nadal lepsza ekipa.
Mouz może tak człapać człapać i do finału dojść to nie jest wykluczone, ale Apex nie da, nie tutaj.
Miejmy nadzieję, że czekają nas spore emocje.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2174
'Corek 370,1K

'Corek

Znawca - e-sport
Mongolz vs Vitality / Mongolz @ 3,92 sts

Wielki finał! Zgodnie z planem Mongolz na Vitality, faworyt jest jeden, ale czy na pewno?
Po części typ na pewno życzeniowy, stąd nie szaleje ze stawką. Mongolz zasłużyło na ten finał, Mongolz zasłużyło na zwycięstwo w moich oczach i nie mam tutaj na myśli samego Majora. Mongolz na przestrzeni ostatni nie tygodni, tylko wielu wielu miesięcy jest ekipą, która wkroczyła z tzw buta do tier1 i nawet mowy nie było, o jakimś spadaniu. Ogromna jakość. Zdecydowanie brakuje poważnego trofeum, bo wygranie Yalla C w ubiegłym roku, jest niczym przy dzisiejszej stawce. Jeśli sięgną dziś po Majora to napiszą przepiękną historię. Mają do tego wszelkie narzędzia, nie brakuje im nic, dziś tylko szczęście musi być po ich stronie. Nie tak dawno w Dallas, zagrali na Vitality świetne spotkanie mimo końcowej porażki. Było blisko i dziś uważam, że również będzie blisko, nie wyobrażam sobie i nie chce, aby to był szybki jednostronny mecz. Nie ma sensu lać wodę na temat Vitality. Najlepsza drużyna na świecie i nie można się z tym kłócić, ale są do ogrania.
W Dallas było blisko, dziś może być jeszcze bliżej. Życzę im z całego serca zwycięstwa.

Do góry Bottom