>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Black Friday w USA

tobias 359

tobias

Użytkownik
Witam Was,​

Mam kilka pytań odnośnie ,,Black Friday&#39;&#39; w USA. Tak się składa, że będę miał okazje skorzystać z tych wielkich promocji. Interesuje mnie zakup laptopa, może 2. Do rzeczy; Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak to wygląda w praktyce? Jakie sklepy warto odwiedzić i o której godzinie iść na ,,polowanie&quot;? Może ktoś był lub ma znajomego, który coś wie na ten temat.
Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję.

PS; Jeżeli Moderator stwierdzi, że temat powinien być w Off Top to proszę o przeniesienie. (pomyliłem okna).

yodo 3

yodo

Użytkownik
Sklepy ktore warto odwiedzic to Best Buy - tam ludzie juz 24h przed otwarciem beda czekac na laptopy telewizory itp.
Micro Center moim zdaniem lepszy od Best Buy sam tam czesto zagladam. Wiekszy wybor atrakcyjne ceny. Jezeli interesuja Cie dwa laptopy to watro poswiecic troche czasu i postac w kolejce. Wyglada to mnie wiecej tak ze dostajesz kupony na zakup roznych zabawek. Z innej beczki ludzie kupuja a potem oddaja to normalka w USA. Wiec czasem lepszego &quot;deala&quot; znajdziesz tydzien po niz w Black Friday.

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
Z tego co ja słyszałem, to wygląda to tak że rzucają co chwilę towar w innym miejscu w sklepie i ludzie latają od jednego miejsca do drugiego. I ponoć najlepiej wybrać się w kilka osób, żeby każdy pilnował danego działu. Choć na pewno jest to uzależnione od stanu i sklepu ????
Yodo - skoro zaglądasz to pewnie tez i się orientujesz jakie ciuchy warto kupić - springflied, tommy, .... ? Nie chodzi mi o ciuchy czysto sportowe, a raczej takie do jeansów, do marynarki ....

yodo 3

yodo

Użytkownik
@Tobias / Zapomnialem o sklepie Walmart tam kupisz wszystko nawet jeszcze taniej, tylko problem jest taki ze kazdy ten sklep atakuje w pierwszej kolejnosci ????
Za czesto nie chodze po sklepach ale z doswiadczenia innych wiem ze warto jest zarejestrowac sie na stronie danej marki. Wystarczy email, co kilka dni jak nie codziennie bedziesz otrzymywal kupony 30-50+% lub buy 1 get 1 half off. Z markowych ciuchow podobnych do tommiego polecam express, niby robione w Chinach ale jednak warto sie tam ubierac. Jak masz okazje, ochoche i czas polecam Burlington, TJ Max, Marshall. Duzo znanych marek tak zwany outlet wszystko co zostaje w eleganckich sklepach, ostatnie rozmiary wysylaja wlasnie tam, na pewno cos znajdzisz dla siebie. Przyklad garnitur Hugo Boss w sklepie 3-4 tys $ tam mozesz kupic nawet za $400.
pozdrawiam.

Do góry Bottom