>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BKFC 76

anzelmo 515,7K

anzelmo

Użytkownik
Bardzo ciekawi mnie ta gala na gole pieści z powodu popularnego Pitbulla do obejrzenia na canal +

Arlovski vs Copeland 2 2,68 fortuna

Obaj debiutują dla BKFC .Tu mamy 5 rund po 2 minuty .Typ głównie przeciwko Arlovskiemu który jest bardzo doświadczony prawdziwy weteran ale czy to sie do niego dobrze skończy w tej organizacji? walki w bardzo brutalnym stylu tutaj jest mały ring presja często brutalnie fizycznie zderzenia głowa duże tempo brudny boks a tego Pitbull nie lubi za bardzo czasy kiedy urywał głowę swoim rywala dawno minęły. Jego szczeka także do najmocniejszych nie należy. Patrząc na jego styl walki w obecnej formie Białoruski mistrz zawsze walczy dla kasy jest bardzo dobrze opłacany przez UFC(nie wiem czy go zwolniono czy wypełnił kontrakt) jego ostatnie pojedynki to praktycznie same decyzje spilty które mogły pójść w obie strony zawsze jak przegrywał to decyzje czasem przed czasem często gęsto po nudnych walkach .Jasne tutaj nowe rozdanie ale....Andrei uważny dobry taktycznie dobrze wygląda boksersko pięściarsko to może byc za mało na popularnego "Cuddly Beara bylego gracza PFL UFC kariery nie zrobił 2 porażki ma kilka dobrych pojedynków na gole lapy porażka z Benem Rothwellem ale 2 walki wygrane w tej formule wydaje mi sie ze ma większe doświadczenie możliwości predyspozycje. Po takim kursie myślę ze warto żaden pewniak faworyt ale dobry pick.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +474
Do góry Bottom