>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biografia Zlatana Ibrhimovicia

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Witam,
ostatnio w pewnej sieci sklepów w Belgii widziałem biografię Zlatana Ibrahimovicia. Bardzo cenię tego piłkarza, i korci mnie dorwać się do tej lektury, pomimo iż ostatnio książka jaką przeczytałem to bodajże Pan Kleks lub Dzieci z Bullerbyn.
Ewentualnie może ktoś ma jeszcze inne ciekawe lektury do polecenia, oczywiście z gatunku piłkarskich biografii itp.
Podobno Wojciech Kowalczyk - Kowal. Prawdziwa historia. jest dobre. Czytał to ktoś może ?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Ta książka jest dostępna także w Polsce.
Widziałem że chłopaki zachwalali tą pozycję więc pewnie nie omieszkają się tu wypowiedzieć, sam natomiast nie widzę sensu pisania/czytania/kupowania biografii człowieka który nie zakończył jeszcze kariery.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Tylko że ja nastałe mieszkam w Belgii i język francuski jest mi bliższy od polskiego.
Coś o biografii Wojciecha Kowalczyka ?

chajtgr 54

chajtgr

Użytkownik
Kowala jak i Andrzeja Iwana godne polecenia.Ponoć Mersona również bardzo dobra ,ale sam nie czytałem w przeciwieństwie do wymienionych...

betheone 188

betheone

Użytkownik
Książka Ibry średnia - kilka fajnych wstawek, ale bez polotu. Dla mnie przeciętna.
Iwan i Kowal - pełne anegdot, śmiesznych i powaznych historii, świetne napisane. Warto.
Merson - REWELACJA.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Iwan, Kowal i Merson - wszystkie przeczytane w nie wiecej jak dwa dni, kozak ksiazki, moge polecic z czystym sumieniem ????

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Dzięki chłopaki za porady ;) Skuszę się na Kowalczyka najpierw a potem przeczytam o Ibrze ;)
A o Cassano ktoś czytał ? Słyszałem że chłop poza piłka zajmuje się też romantycznymi wieczorkami z paniami ;)

kwiti 138

kwiti

Użytkownik
Ferguson &amp; Mourinho &amp; O&#39;Neal ;)
Trzy najlepsze. Oczywiście nic nie ujmuję Iwanowi, jego biografia też zajebista! ????
Teraz czekam na Rodmana! ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Ja nie mam porównania bo w życiu przeczytałem tylko jedną biografię sportowca - Maradony. Historie ciekawe, dobrze napisane, może miejscami za bardzo rozległe, ale ogólnie na plus.

piotrstce 19

piotrstce

Użytkownik
Witam ja mam pytanie odnośnie biografii innych sportowców niż piłkarzy ...np Jordana ,Agassiego czy innych zawodników ...jakie biografie możecie polecić...

Do góry Bottom