cosmozaza
Użytkownik
Chcialem sie podzielic swoja opinia na temat kupowania biletow na europejskie puchary.Mianowicie ruszyla sprzedaz biletow jakos na poczatku kwietnia daty juz nie pamietam ale trzeba bylo najpierw sie zarejestrowac na stronie uefa chyba do 9 kwietnia.Wszedlem na ich oficjalna strone i zeby moc tam utworzyc swoj profil trzeba bylo sie zalogowac z facebooka lub google chrome.Ja facebooka nie mam wiec zalogowalem sie przez google chrome i przeszedlem do wypelniania danych.Imie i nazwisko bylo juz nie do zmienienia mozna bylo tylko podac adres i przejsc dalej.Ja na google chrome mialem imie i nazwisko Hujo Piatek tak dla zabawy bo po co podawac prawdziwe dane w google chrome.Na dole na stronie uefa bylo napisane sprawdz dobrze swoje dane bo juz pozniej nie bedziesz mogl ich zmienic.Ja probowalem zmienic imie i nazwisko na prawdziwe ale jak juz napisalem u nich nie bylo takiej opcji.Wylogowalem sie i poprawilem w google chrome i zalogowalem sie na oficjalna strone uefa ponownie ale moje pierwsze dane juz istnialy Hujo Platek hahaha.Probowalem cos zmienic logojac sie kilka razy ale w koncu mnie zablokowali i napisali ze nie jestesmy pewni czy po drugiej stronie siedzi robot.Ale kabaret.Nigdy nie kupowalem biletow na mecze europejskie ale nie wiedzialem ze jest to az tak skaplikowane.Myslalem ze jak na stronie np.ryanair ..wchodzisz tworzysz swoj profil podajesz numer karty i gitara..Reasumujac to dlaczego uefa nie ma tak jak inne strony ze jak tworzysz profil u nich i sam wprowadzaszm swoje dane od poczatku ...Dla mnie to jeden wielki syf ta uefa..Bede jeszcze probowal na ticket master ale po polfinalach jak bedzie wiadaomo kto zagra...Czy ktos z was mial podobny problem ? Pzdr..