>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bilet na mecz MANU lub Liverpoolu

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
witam czy jest ktoś kto orientuje się lub wie czy można gdzieś drogą elektroniczną kupić bilet na mecz Manchester United-Everton, który odbędzie się 2 Lutego 2009 lub na mecz Liverpool - Chelsea który odbędzie się 1 lutego 2009r

vader 2,8K

vader

Forum VIP
wątpie by były bilety. tam przed sezonem brakuje karnetów.
potwierdzam. Kolega mój cieszył się miesiąc temu jak dostał bilety na mecz któryś w lutym właśnie na MC... A co dopiero na mecze MU czy LFC.

K 0

kzysiek

Użytkownik
Nie będziesz miał biletów ja próbowałem przed meczem Arsenal vs Charlton 2 lata temu nie było, mecz Pucharu Anglii Chelsea vs Macclesfield Town nie dostałem także zostaje Ci raczej tylko zakup u &quot;konika&quot;

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
dzięki za pomoc

zostaje mi uruchomić kontakt do kumpla z Angli i niech jak najszybciej coś kołuje, na miejscu może da się coś jeszcze zrobić

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Co do MU to ponad połowa stadionu to ludzie z karnetami. Pozostała część rozdawana jest stworzyszeniom (oczywiście za opłatą). Np. jak ludzie z MUSC PL (Manchester United Supporters Club Poland) chcą wbijać na mecz, to przeznaczane jest dla nich około 20 biletów. To sobiew wyobraźcie jak ciężko bilet dostać, skoro ludzie w fan klubach mają takie ogromne problemy. Jeśli chodzi o bilety w kasach to naprawdę rzadkość. Czasem na Old Trafford na 20 minut przed meczem w kasie pojawia się informacja, że mają jeszcze z 60 biletów, ale wiadomo na jakie kiepskie sketory no i coś takiego to tylko jak Diabły mierzą się z cieniasami pokroju WBA.

Do góry Bottom