>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bikwadrat (czwarta potęga) stawką

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Cześć @addam44,
dzięki przyznanym mi teraz przez Ciebie 4 pkt reputacji i ja mam teraz 44
( Reputacja: 1944 ) choć nie w nicku jak Ty ????

Co do różnorakich technik czy metod bądź systemów gry , to od lat uparcie - na tych wszystkich forach gdzie jestem aktywny - piszę i powtarzam , że w zasadzie nie istnieje żaden uniwersalny sposób gry , który byłby tak samo przydatny i zyskowny dla wszystkich.*

Dzieje to się za sprawą tego , że nie ma 2 takich samych graczy - w sensie posiadania identycznego przez nich doświadczenia , stażu , zaplecza finansowego , możliwości czasowych , znajomości dyscyplin/dyscypliny sportu czy tylko jednej wybranej ligi.

Dlatego to co dla jednego gracza ( z wykorzystaniem jego własnych mocnych a w/w atrybutów ) będzie i staje się windą do bukmacherskiego nieba , dla innego bardzo łatwo może i często staje to się ścieżką na manowce , czyli drogą do przegranej.

* Stąd należy zachować dużą rozwagę przy decydowaniu się na wybór określonej metody gry i zawsze mierzyć siły na zamiary i raczej swoją uwagę kierować na zgłębianie tajników takich długoterminowych technik , które wskazują faworytów po zastosowaniu samego algorytmu danej metody bez konieczności posiadania bezpośredniej znajomości tej czy innej dyscypliny - tak jak ma to miejsce np. w &quot;Krótkookresowej analizie formy&quot; dla hokeja czy baseballa , choć dla niektórych yield tam wypracowywany może być zbyt niski.

Ale stara prawda mówi , że bukmacherka to maraton a nie sprint...

............

@addam44 ,
mając do dyspozycji wszelkie do tego potrzebne dane o przebiegu całego testu gry &quot;Bikwadratem&quot; , osoby tym zainteresowane mogą same przeprowadzić interesujące je symulacje , łącznie z tą przez Ciebie sugerowaną - bowiem ja jestem już myślami przy testach kolejnych metod , nad którymi trochę w wolnym czasie już siedzę ???? i kończę je opracowywać...
Pozdrawiam

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Linia B

Progresja XVIII/B
Etap 01
????
Arvidsson, Sofia - Arruabarrena, Lara
Typ: 1 ✅ @1.41
Stawka:16
Ew. wygrana:22.56 ✅
Ew. zysk:6.56 ✅
Zysk w % od kosztu:41%
Zysk z zamkniętych progresji w linii B: 100.48 ✅
Wobec osiągnięcia zamierzonego celu w postaci zysku netto 100j. gra w tej już ostatniej linii B także zostaje zakończona.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Te 16 progresji rozegranych w linii C miało taki przebieg , że 13 z nich zakończyło się na etapie 01 , 2 progresje na etapie 02 i 1 progresja na etapie 03.
Łączny koszt gry wyniósł więc 756j. a zysk netto 100.87 - tak więc yield w tej linii C to 13.34%

W zakończonej już grze na 15 progresji w linii A , gra miała następujący przebieg: 14 z nich zostało zakończonych na etapie 01 a 1 progresja na etapie 02 , tak więc łączny koszt gry w tej lini A wyniósł 321j. a zysk netto 100.94 - zatem yield w linii A to 31.4%

P.s: przy rozliczaniu każdej z zakończonych dotąd gier na etapach , podawałem zysk w % od kosztu ( ale oczywiście tylko w ramach kosztu tej konkretnej aktualnie kończonej progresji ) .

Z ogólnym podsumowaniem i zestawieniem efektów chciałem poczekać do ew. zakończenia gry we wszystkich 3 rozpoczętych liniach - ale skoro o to się już teraz zwróciłeś w odniesieniu do linii C , to policzyłem te już 2 zakończone gry: w liniach A i C.

.
W zakończonej już grze na 18 progresji w linii B , gra miała następujący przebieg: 15 progresji zakończyłem na etapie 01 a 3 na etapie 02 , tak więc łączny koszt gry we tej linii B wyniósł 531j. a zysk netto 100.48j. - a zatem yield to 18.92%.

Łącznie koszt gry w liniach A , B , C w tym trwającym 9 dni teście to ( 321+531+756 ) 1608j. a zysk netto ( 100.94+100.48+100.87 ) 302.29j.✅ dające średni zysk 33.58j.✅ na dzień .
Yield w całym teście to 18.79% ✅ a więc średni yield to 2.08% ✅ na dzień.

W ramach 49 progresji , na etapie 01 ukończyłem 42 z nich , na etapie 02 zakończyłem 6 a na etapie 03 tylko 1 .

Ogólna ilość progresji to 49 ( 15+18+16 ) a zysk 302.29 , czyli średni zysk na zakończoną progresję wyniósł de facto 6.169j. ✅ więc przy nieco wyższych granych w realu kursach , było to zdecydowanie więcej niż przy wynikających z tabeli ( dla tam podanych kursów i stałych stawek ) po 1j. na progresję .

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeżeli ktoś z użytkowników FB - teraz lub za jakiś czas - będzie miał chęć zrobić swój własny test &quot;Bikwadratu&quot; w ramach tych kryteriów oddanych tabelą stawek i minimalnych do nich kursów , to proszę śmiało gdyż wątek ma oczywiście charakter otwarty.

Szczególnie interesująco mógłby taki test wyglądać przy w miarę ścisłym trzymaniu się poziomu kursów z tabeli: 1.07 - 1.21 - 1.39 - 1.57

L 45

laha

Forum VIP
Warto zauwazyc ze, pomimo ze idea jest calkiem sympatyczna typowanie bylo po prostu dobre. Gdybys policzyl zysk z grania tego plaska stawka wyszedlbys rowniez na zdecydowany plus (chyba?)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gdybys policzyl zysk z grania tego plaska stawka wyszedlbys rowniez na zdecydowany plus (chyba?)
@Laha , właśnie to policzyłem i wyszło że:

Przy grze płaską stawką po 16j. czyli stawką z etapu 01 w teście , także byłby zysk i wyniósłby on 150.46j. - wobec zysku 302.29j. uzyskanego po zastosowaniu progresji w tych 7 przypadkach &quot;pudeł&quot; i dogrywaniu tych progresji do osiągnięcia trafienia=wygranej.

Średni faktyczny kurs w 42 zdarzeniach trafionych na etapach 01 to 1.39 - wobec tabelowego kursu dla etapu 01 wynoszącego 1.07 .

Tak więc w pozytywnie zakończonym teście dość wyraźnie przekraczałem i to w zasadzie każdorazowo , ten dolny limit wysokości kursu.

P.s: sprawdziłem teraz , że przy takiej skuteczności jaką osiągnąłem w teście - zysk byłby osiągnięty także w tak skrajnie trudnych warunkach jakie graczom oferują polskie firmy bukmacherskie , po odliczeniu 12% podatku obrotowego i przy wysokiej marży...
Zamiast jednak 150.46j. - wyniósłby on wtedy zaledwie 35.84j.

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeżeli ktoś z użytkowników FB - teraz lub za jakiś czas - będzie miał chęć zrobić swój własny test &quot;Bikwadratu&quot; w ramach tych kryteriów oddanych tabelą stawek i minimalnych do nich kursów , to proszę śmiało gdyż wątek ma oczywiście charakter otwarty.

Szczególnie interesująco mógłby taki test wyglądać przy w miarę ścisłym trzymaniu się poziomu kursów z tabeli: 1.07 - 1.21 - 1.39 - 1.57
Polem testu może być też nowa technika gry jako wariant łączony , czyli stawki i kursy z &quot;Bikwadratu&quot; - ale grane w schemacie zaprezentowanym w opisie metody &quot;Progresja z przerzutką stawki&quot;.

Pomyślałem o takim właśnie w/w teście , wobec tej obiecująco wysokiej skuteczności trafień na początkowym etapie testu &quot;Bikwadratu&quot; , czyli przy trafieniu 42z49 zdarzeń.

Wprowadzenie tu elementu w postaci ryzykowania po trafieniu wciąż tych samych 16j. ( jako kolejna stawka powiększonych już nieco o ew. wygraną ) i ponowna gra na niskim kursie - może przy zachowaniu wysokiej skuteczności przynieść dobre wyniki...

Dopiero przegrana bezpośrednio na etapie 01 bądź tym granym jako 01a z przerzutką - powodowałaby grę od etapu 02 wg schematu z &quot;Bikwadratu&quot;.

Tak więc jak są chętni to zapraszam - a jeśli nikt się nie podejmie , to sam powrócę do tego za pewien czas.

Do góry Bottom