>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biedny Gracz

matias15 0

matias15

Użytkownik
Mam pytanko do bardziej doswiadczonych graczy.
Jaki &quot;system&quot; najlepiej sprawdzilby sie dla biednego gracza z kapitalem okolo 200 zl na sam poczatek ktory nie pogardzilby zyskiem rzedu wlozonego kapitalu.
Z tego co przeczytalem to Sure Bet to by cos zarobic to conajmniej kilka tysiakow trzeba miec.
Myslalem takze o &quot;COVER&quot; opisanego przez Huberta ale jest tam pewne ryzyko...
Co sadzicie...

deniak 0

deniak

Użytkownik
Jeśli taki system istniałby, to również &quot;bogaty gracz&quot; grałby nim i dzięki temu stawałby się jeszcze bogatszym graczem. ????
Na forum userzy piszą dużo o różnych &quot;taktykach&quot;, większość z nich spłuka Cię z całej kasy po pewnym czasie, taka prawda...
Wszystko zależy od tego jak dobrze typujesz, spróbuj grać typy/kupony AKO~2 jesli płaską stawką, jest warunek: musisz mieć skuteczność powyżej 50% aby wychodzić na plus Do tego dochodzi jeszcze zarządzanie budżetem, jeśli nieodpowiednie też może puścić cię z torbami.
Żaden &quot;system&quot; z wyjątkiem surków nie uczyni bogatym słabego typera...

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
200 zł to nie jest znowu byle co i z takimi pieniędzmi można dosyć szybko cieszyć oko w banku. Ja bym Ci proponował granie singlami i doublami na AKO ok 2.00 stawkami no 20-30 zł. Przeglądaj forum sam analizuj i wybieraj przykładowo mecz na dzień (nic na siłę) i powinieneś dosyć szybko podwoić kapitał. Pozdrawiam

_lewy_ 0

_lewy_

Użytkownik
normalny gracz bez problemu może zrobić z 200 zł 1000 zł wystarczy że założysz sobie konto na 7 bukach i po kolei będziesz tam wpłacał max. kwotę możliwa do bonusu czyli około 150 zł. Jednak przed wpłaceniem pieniędzy do buka należy zapoznać się z regulaminem dotyczącym obróceniem bonusu. Jezlei grasz pałską stawką i wychodzisz na zero to radzę ci zagrać tym sposobem. Ten sposób jest dobry tylko na pierwsze miesiące, ale wydaje mi się ze takie zwielokrotnienie kapitału jest bardzo opłacalne dla osób dysponujących mniejszym budżetem.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Single, single i jeszcze raz single, grane płaską stawką, to klucz do sukcesu. Już przy kursie rzędu 1,40-1,50 można być nieźle do przodu, zaczynając z kapitałem 200 zł. Oczywiście wszystko zależy do skuteczności typera.

Do góry Bottom