spotkanie: Bate Borisov - Dinamo Minsk
Data spotkania: 10.07
Liga: Inne
Typ: 1
Kurs: 1.90
Typer: Dawciox15
Bukmacher: Expekt
Analiza :
Sezon wakacyjny w pełni . Jak co roku oferta bukmacherska jest uboga . Ja ten okres przejściowy traktuje jak rozgrzewkę przed kolejnym sezonem typowania . Do dzisiejszej analizy wybrałem spotkanie naszych wschodnich sąsiadów . O godzinie 18 spotkają się drużyny Bate Borisov - Dinamo Minsk.
Gospodarze to dla mnie najlepsza drużyna Białoruska . Po trzynastu ligowych kolejkach zajmuje pozycję lidera. Wygrali 9 spotkań , zremisowali 4 i nie doznali jeszcze porażki . Ich przewaga nad drugą drużyną wynosi już 5 punktów. Według mnie w tym spotkaniu drużyna ta zainkasuje następne 3 punkty .Oto ostanie spotkania gospodarzy :05/07-08 Premier Dinamo Brest vs. Bate Borisov 1:3
28/06-08 Premier Bate Borisov vs. MTZ Ripo Minsk 4:3
21/06-08 Premier Lokomotiv Minsk vs. Bate Borisov 0:3
15/06-08 Premier Bate Borisov vs. FC Savit Mogilev 3:0
10/06-08 Premier Bate Borisov vs. Gomel 2:0
06/06-08 Premier Shakhter Soligorsk vs. Bate Borisov 0:2
Goście to typowy średniak ligowy. Obecnie drużyna ta jest na czwartym miejscu. Wygrali siedem spotkań , trzy zremisowali i ponieśli trzy porażki.. Drużyna ta w tym sezonie spisuje się zaskakująco dobrze , szczególnie w spotkaniach u siebie , jednakże nie sądzę aby byli wstanie w tym spotkaniu sprawić niespodziankę. Oto ostanie spotkania tej drużyny :02/07-08 Premier Dinamo Minsk vs. Shakhter Soligorsk 1:0
28/06-08 Premier Naftan Novopol vs. Dinamo Minsk 1:1
25/06-08
Towarzyskie Klubów Dinamo Moscow vs. Dinamo Minsk 2:0
21/06-08 Premier Dinamo Minsk vs. FC Smorgon 2:1
15/06-08 Premier FC Granit Mikashevichi vs. Dinamo Minsk 2:3
11/06-08 Premier Dinamo Minsk vs. Neman 3:0
Podsumowując jak dla mnie to spotkanie ma tylko jednego faworyta są nim gospodarze . Jest to najlepsza drużyna białoruska która zamierza w tym sezonie powalczyć w Europie. Każde inne rozstrzygnięcie jak czysta 1 będzie dla mnie nie miłym zaskoczeniem .