Ok zaczynamy. Na pierwszy ogień idzie dzisiejszy hit ligi Duńskiej
Nordsjaelland - Aalborg. Farum Park, godz 19:00
Ekipa gospodarzy prowadzona przez trenera Ólafura Kristjánssona aktualnie znajduje się na 4 pozycji i zgromadziła do tej pory 20 punktów a składają się na nie 6 wygranych 2 remisy oraz 3 przegrane, forma u siebie 3 wygrane 0 remisów 2 przegrane. Ekipa gości prowadzona przez Kenta Nielsena znajduje się aktualnie na 10 pozycji z 12 oczkami na koncie a składają się na to 2 wygrane 6 remisów i 3 porażki, forma wyjazdowa 0 zwycięstw 3 remisy i 2 porażki. Ekipę gospodarzy cechuje gra overowa na co składa się współczynnik bramek 17:16 17 zdobytych i 16 straconych, bramki u siebie: 12:12. Drużyna gości współczynnik bramek ma remisowy 10:10, bramki na wyjeździe: 4:6. Obie drużyny grają ze sobą bezkompromisowo, ostatni remis padł między nimi 24.04.11 SUP Nordsjaelland Aalborg 3 : 3. I jak widać był bardzo overowy, mnie akurat najbardziej przykuwa fakt że mimo że drużyny te grają ze sobą bezkompromisowo albo wygrywa jedna albo druga to w ostatnio rozegranych pojedynkach między sobą obie strzelały
Moja propozycja bts w meczu.
Zatem Nordsjaelland: Aalborg bts 1.61
![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
0:1
Podsumowanie typu 1(moje spostrzeżenia)
-padła tylko jedna bramka
-drużyna gospodarzy przegrała pomimo że mieli znaczącą przewagę nad gośćmi
-zwyciężyli goście co jest akurat rzadkością w bezpośrednich meczach obydwu drużyn