Houston Rockets-Dallas Mavericks
Typ: Dallas +5.5
@1.91
Betsson
Phoenix Suns-Denver Nuggets
Typ: Phoenix Suns -7.5
@1.91
Betsson
Golden State Warriors-Brooklyn Nets
Typ: GSW -17
@1.90
Betsson
San Antonio Spurs-Philadelphia
Typ: SAS -15.5
@1.91
Betsson
Houston dzisiaj bez Howarda także duże osłabienie. Do tego ich gra w tym sezonie mnie nie przekonuje i grają bardzo w kratkę. Dallas zdecydowanie jest w stanie pokryć ten handicap, a nawet wygrać ten mecz. Zmęczenie także większe po stronie gospodarzy.
Phoenix ma fajna kadrę, moim zdaniem to zespół o dużo większym potencjale niż goście. Do tego Denver jest najgroźniejszy na swoim parkiecie, dlatego dzisiaj widzę przewagę po stronie gospodarzy i powinni się spokojnie z zaliczka uporać z Nuggets.
Handicap kosmiczny, ale co tojest dla GSW. Jak dla mnie to oni grają najlepsza koszykówkę i nie ma sily, żeby ktoś im odebrał mistrzostwo Nba na tą chwilę. Curry gra bajecznie, reszta również, ogólnie wsyzstko to wygląda znakomicie. Seria 10 wygranych od początku sezonu na pewno nie zostanie przerwana przez Netsow, którzy są beznadziejni, nie widzę dla nich szans na play offy i dzisiaj powinni dostać srogie lanie.
Ostatni mecz to moja ulubiona druzyna czyli Spursi. Z pewnością obok Gsw i Cleveland najpoważniejsz kandydat do tytułu. W tym sezonie wzmocnili się o Aldridge, który z meczu na mecz gra coraz lepiej. Zawodzi Tony Parker jednak i to nie przeszkadza w osiąganiu przyzwoitych wyników. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z Philadelphia czyli najgorsza drużyna w Nba i pomimo tego, że nie zagra najprawdopodobniej chyba najlepszy obecnie zawodnik Spursow czyli Kawhi Leonard to tak jak w przypadku meczu GSW z Netsami spokojnie powinni odprawić 76ersow.