>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Bez stresu, pewne bety :)

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Pablo Correno Busta-Grigor Dimitrov 2✅
Garcia-Lopez/Marrero-Nestor/Roger 2✅
Belucci/Troicki-Qureshi/Simon 2✅
@2.14✅

Betsson

Zysk: ✅ 1.14j

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Real Madryt-PSG+2 2
Manchester United-CSKA Moskwa 0:2 2
@1.97✅✅✅

Zysk:✅0,97j

Real Madryt-PSG under 2.5
@2.05✅✅✅

Zysk:✅1.05j

Real Madryt-PSG under 1.5
@3.80✅✅✅

Betsson

Zysk: ✅2.8j

Na szybko, bo nie ma za bardzo czasu na analizę. Manchester United nie przekonuje mnie w tym sezonie. Ich mecze są nudne, niby osiągają dobre rezultaty, ale nie są one dla mnie zbyt przekonujące. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z CSKA. Takie zespoły są niewygodne. Goście są w gazie, zajmują 1 miejsce w ligowej tabeli, mają dobrego trenera, przyzwoitych piłkarzy i historię po swojej stronie, ponieważ angielskim klubom ciężko się gra przeciwko ruskim. Do tego mają z przodu Dumbie, który bramki umie strzelac i który w ostatnich dwóch występach przeciwko Czerwonym Diabłom strzelil 4 bramki. Myślę, że jak zwykle po meczarniach gospodarze wygrają ten mecz ale nie zrobią tego więcej niż jednym golem, chociaż zwycięstwo gości wcale by mnie nie zdziwiło.

Drugi mecz to hit kolejki czyli Real Madryt kontra PSG. Po przejęciu sterów przez Beniteza Real zwrócił uwagę na swoją defensywe i trzeba powiedzieć, że to im się udaje całkiem nieźle. Niestety przy tym lekko ucierpiała ofensywa, która tak często już nie nokautuje swoich przeciwników. W dzisiejszym meczu nie wystąpią Bale, James i Benzema czyli kluczowi zawodnicy królewskich, dlatego siła będzie mniejsza i powinni skupić się przede wszystkim na pilnowaniu wyniku, bo 0:0 będzie dla nich korzystne. PSG będzie coś pewnie atakować, ale też nie na tyle szaleńczo, żeby zostawiać luki w obronie, a ponadto remisowy wynik nie powinien być tragedia, ponieważ w takim wypadku walka o 1 miejsce to będzie kwestia bilansu bramkowego. Uważam, że będzie to remisowe lub jednobramkowe zwycięstwo którejś z drużyn. Buki wyraźnie faworyzuja w tym meczu gospodarzy, więc ja gram dodatnie handi na gości, bo zwyczajnie widzę w nim value.

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Sacramento Kings-Memphis Grizzlies
Typ: Zach Randolph over 15.5 pkt
@1.90✅✅✅

Zysk: ✅0.91j

Miami Heat-Atlanta Hawks
Typ: 1, handicap -4
@1.91⛔⛔⛔

Strata: ⛔1j

Detroit Pistons-Indiana Pacers
Typ: Detroit -4.5
@1.91⛔⛔⛔

Charlotte Hornets-Chicago Bulls
Typ: Chicago -4
@1.91
⛔⛔⛔

Niespodzianki, niespodzianki...

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Leonardo Mayer-Richard Gasquet 2✅
Lukas Rosol-Rafael Nadal 2✅
J.Murray/J.Peers-R.Klaasen/R.Ram 1⛔
@2.21
⛔⛔⛔

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Chelse wygra ✅
Zenit DNB ✅
@3.96✅✅✅

Zysk: ✅2.96

Roma DNB ✅
Porto wygra✅
@2.19
✅✅✅

Zysk: ✅1.19j

Sprawa jest prosta. Ostatni mecz dla Mourinho. Jeżeli go przegra to pewnie straci posadę, a tego z pewnością by nie chciał. Abramowicz się nie cacka. Nie ma wyników to wypad nawet jeśli kibice są całkowicie za trenerem. Na pewno tacy przeciwnicy nie są wygodni i potrafią sprawić niespodziankę ale nikogo to teraz nie obchodzi. Liczą się tylko 3 punkty. Atmosfera w klubie wygląda na bardzo dobrą w przeciwieństwie do tego co podają media ( widziałem zdjęcia z treningów i uśmiechniętych,zartujacych z trenerem zawodników The Blues.Ostatni mecz ze Stoke był już lepszy niż wcześniejsze co może dobrze wrozyc na przyszłość. Pierwsze minuty z Liverpoolem to już była prawdziwa Chelsea, ale niestety nie poszli za ciosem i po zdobyciu bramki postanowili się zamurować co nie wyszło na dobre. Liczę na to, że te momenty w ostatnich meczach są oznaką lepszej formy, a dzisiaj zobaczymy Chelsea godna gry w lidze mistrzów. Ostatnio udało się ugrać remis na trudnym terenie. Dzisiaj własne boisko i trochę lepsza forma.

Zenit zagra z Lyonemz który nie zachwyca w tym sezonie. Do tego ich najlepszy strzelec z poprzedniego sezonu Lacazette nie jest w najlepszej formie i marnuje sporo sytuacji. Zenit już dzisiaj może zapewnić sobie awans do dalszej fazy i trochę odpuścić następne mecze po to, żeby gonić CSKA w lidze, które uciekło już na parę punktów. Tutaj też gram asekuracyjnie, bo remis Lyon może ugrać, ale moim zdaniem nic więcej. Mam nadzieję, że Hulk i spółka zrobią robotę na boisku.

Roma znajduje się w niekorzystnej sytuacji w grupie, ponieważ zajmują ostatnie miejsce, a z pewnością dla tego zespołu jest to wielka porażka. Dzisiaj mają szansę na wskoczenie na 2 miejsce pod warunkiem, że Barcelona odprawi BATE co wydaje się dość pewne, a oni sami pokonają swoich dzisiejszych rywali. Włosi na własnym boisku co z automatu daje im przewagę. Kadrowo moim zdaniem są lepsza drużyna. Do tego tak jak wspomniałem muszą gonić, a jeśli chcą mieć jeszcze realne szanse na wyjście z grupy to dzisiaj muszą wygrać. Leverkusen raczej nie będzie rzucać się na rywala, bo remis ich urządza, natomiast ostatnio słyną z niesamowitych Come backow, dlatego nie gram czystej 1 tylko asekuracyjnie DNB.

Jeśli Porto na gdzieś zgubić punkty to na pewno nie w meczu z Tel Awiwem. Mają przewagę swojego boiska, gorący teren, ale co z tego skoro umiejetnosci piłkarskich wyraźnie brakuje. Widziałem ich mecze z Chelsea i grali tragicznie. Uważam, że jest to zdecydowanie najsłabszy zespół w tej edycji LM. Naprzeciw stanie Porto, które ma 1 sytuację w grupie i nie powinni tego zespuc głupia wpadka. Mają kilku znakomitych piłkarzy i mimo to,że każdego roku sprzedają największe gwiazdy to potrafią ich odpowiednio zastąpic. Kurs rewelacja.

Gram to też w ako

Chelsea win✅
Zenit DNB✅
Porto win✅
Roma DNB ✅
@8.90✅✅✅
Betsson

Zysk: ✅7.90j

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers 1✅
Cleveland Cavaliers-New York Knicks 1✅
Atlanta Hawks-Brooklyn Nets 1✅
Washington Wizards-San Antonio Spurs 2⛔
@2.69
⛔⛔⛔
Betsson

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Djoko win✅
Ferrer win✅
Andy Murrey win✅
Federer win⛔
@2.09
⛔⛔⛔

Piękny kurs się ułożył z tych 4 spotkań. Każdy z tych tenisistów to światowa czołówka. Przegrywają swoje spotkania naprawdę rzadko. Dzisiejsi rywale nie należa do slabiakow, ale to ni jest jeszcze ten poziom. Djokovic nokautuje wszystkich jak chce i nie ma opcji, żeby dobry Simon go pokonał, chyba że będzie chciał przegrać ale po co? Federera widziałem wczoraj z Seppim i chociaż rywal nie najwyższych lotów to Roger oddał mu tylko 2 gemy, a jego gra była rewelacyjna. Ferrer to typowy pracus. Wycisnąl z siebie max swoich możliwości i dotarł do wysokiego poziomu, z którego nie schodzi. Murray bardzo się rozwinął. Z łatwością odprawia kolejnych rywali i tak będzie też dzisiaj. Wszyscy najlepsi tenisiści wystartowali w turnieju dlatego każdy na pewno będzie chciał wygrac, a wtedy powinno być bez niespodzianek.

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Granie na LE to trochę głupota, ale teraz kończy się zabawa i trzeba zgarniac oczka, bo do końca grup tylko po 2 mecze, dlatego i ja coś postanowiłem od siebie zaproponować.

Asteras Tripolis-APOEL
Typ: 1 DNB
@1.80
✅✅✅

Zysk: ✅0.80j

Dziś naprawdę krótko, bo nie mam kompletnie czasu :/ (Btw przecież nawet najpiękniej napisana analiza nie dostarczy nam pieniędzy jeśli typ jest nietrafiony) ????

APOEL to bardzo niewygodny przeciwnik. Potrafi sprawić niespodziankę, ciężko się z nimi gra, ale problem polega na tym, że to wszystko dzieje się na ich boisku gdzie widocznie własny dom bardzo pomaga im w osiąganiu dobrych wyników. Na wyjazdach goście tracą swoją największą siłę i wtedy juz nie jest tak kolorowo. Gospodarze to niezły zespół, sytuacja w grupie nie jest jasna więc trzeba zdobywać punkty. Myślę, że atut własnego boiska + po prostu większe umiejętności piłkarskie pozwolą gospodarzom zwyciężyć w tym meczu, ale na wszelki wypadek zwrot w przypadku remisu.

Lech Poznan-Fiorentina
Typ: 2
@1.70
✅✅✅

Zysk: ✅0.70j

Kurs rewelacja. Co tu dużo mówić. Wydaje mi się, że w pierwszym meczu między tymi zespołami Fiorentina po prostu zlekcewazyla Lecha Poznań. Po objęciu sterów przez Urbana coś ruszyło i zmierza ku dobremu, ale nie ma co porównywać beznadziejnej poziomem ligi polskiej do mocnej włoskiej. Goście w tym sezonie grają bardzo ładna, skuteczna piłkę. W lidze wysokie miejsce. Na pewno zależy im na wyjściu z grupy i teraz czas gonić, bo punktów niewiele i póki co ostatnie miejsce. Kibicuje w tym meczu Lechitom, ale logicznie na to patrząc na daje im większych szans.

Athletic Bilbao-Partizan
Typ: 1, handicap -1
@1.80
✅✅✅

Zysk: ✅0.80j

Bilbao poza meczem z Barcelona słaby początek sezonu, ale w ostatnich meczach wychodzą na prostą i wyniki idą w dobrym kierunku. Nie ma się ci oszukiwać, Partizan to nie jest żadna potęga i gospodarze powinni zwyczajnie ten mecz wygrać. Jak wiadomo największą siła gospodarzy jest grą u siebie. W ostatnim spotkaniu między tymi zespołami Bilbao gładko zwyciężyli 0:2, dlatego na swoim terenie tym bardziej nie powinni mieć problemow ze zwycięstwem. Obie drużyny mają tyle samo punktów. Żadna z nich jeszcze nie ma zapewnionego awansu do kolejnej rundy, więc nie można odpuszczac tylko trzeba dalej zdobywać punkty.

Standardowo daje też ako z tych typów:

Bilbao -1✅
Fiorentina wygra✅
Asteras DNB✅
@5.51
✅✅✅

Zysk: ✅4.51j

Powodzonka ;)

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Denver Nuggets-Utah Jazz 2✅
Portland Trail Blazers-Memphis Griezzlies 2⛔
@2.65
⛔⛔⛔

Piłka nożna ostatnio wchodzi fajnie, ale liczę też na Nba..

BILANS TEMATU:

Zainwestowane: 22j
Wygrane: 39.94j
Na czysto: ✅17.94

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
NEC-De Graafschap 1
@1.49✅✅✅
Zysk: ✅0.49j
Leicester-Watrford 1
@1.85✅✅✅
Zysk: ✅0.85j
Lorient-Troyes 1
@1.60✅✅✅
Zysk: ✅0.6j
Manchester United-West Brom+2 2
@1.75⛔⛔⛔
Strata: ⛔1j // 92 minuta i karny..2:0 :/
Ako;
NEC win✅
Lorient win✅
Leicester win✅
@4.41
✅✅✅
Zysk: ✅3.41j

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Magiczne ako:
Orlando Magic win✅
Atlanta win✅
Milwaukee Bucks win✅
LA Clippers win⛔
S.Curry over 5.5 udanych rzutów za 3⛔
@10.53⛔⛔⛔
Betsson

Strata:⛔1j

//Starczy tych fantazji..więcej takich nie gram na Nba bo zawsze jakaś niespodzianka jest.

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Sassuolo-Carpi 1
@1.70✅✅✅

Zysk:✅0.7j

Ako:
Sassuolo win✅
St Etienne +1⛔
Napoli win✅
Gaziantepspor win (Turcja) ⛔
@7.95
Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +1
.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Marsylia-Nice 2
@4.70✅✅✅

Zysk:✅3.7j

Pod lupę dzisiaj wziąłem spotkanie francuskiej Ligue 1, w którym Marsylia podejmie Nice. Value w tym kursie jest dla mnie niesamowite. Marsylia w tym sezonie gra kiepsko, niczego niesamowitego sobą nie prezentują, a na swoim boisku wcale nie są jacyś nie do zdarcia. Zupełnie nie rozumiem, aż takiego faworyzowania tej ekipy. Nice potęga nie jest, ale w tabeli znajdują się powyżej Marsylii, ich wyniki na wyjazdach są znakomite jak na ten zespół, a do tego jak pokazuje historia goście nie leżą ekipie z Marsylii, ponieważ na ostatnie 5 meczów udało im się wygrać jedynie raz. Ponadto w Marsylii nie wystąpi 2 najlepszy strzelec tej drużyny czyli Alessandrini, bardzo solidny, były zawodnik Realu-Lass Diarra, Nicolas N&#39;Koulou i Remis Cabella, także osłabienia są spore. Goście też nie przystąpią do meczu z pełną kadra, ale u nich jedynie 2 kontuzje czyli Plea i Le Bhan. Jedyne co może przemawiać za gospodarzami jest zwyżka formy w ostatnich meczach, ale to nie znaczy, że dzisiejszy muszą wygrać. Do tego gospoda na pewno dużo bardziej zmęczeni,bo w czwartek grali swój mecz w ramach Ligi Europy. Może o czymś nie wiem, może to pułapka bukow, ale jak dla mnie po takim kursie to grzech tego nie spróbować. Dla lubiących mniejsze ryzyko polecam X2. Nice nie powinna tego spotkania przegrać.

Lyon-St Etienne 2
@4.10⛔⛔⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Crotone-Avellino (Serie B) 1
@2.25
✅✅✅

Zysk: ✅1.25

Nie będę sciemnial, że jestem wielkim fanem Serie B, ale przyznam, że czasami spoglądam na wyniki i to do czego zdążyłem się w tym sezonie przyzwyczaić to zwycięstwa ekipy Crotone. Obecnie zajmują 4 miejsce, ale jeżeli wygrają jutrzejszy mecz to wskocza na 2 pozycję ze stratą 2 punktów do lidera, natomiast goście są znacznie dalej, ponieważ jest to już 2 połowa tabeli. Gospodarze mają atut własnego boiska, a to jest bardzo ważne z uwagi na to, że u siebie spisują się wybornie i jeszcze w tym sezonie ani razu nie przegrali, a zremisowali jedynie raz. O grze gości nie można tego samego powiedzieć. Sezon zaczęli bardzo słabo. Ostatnio lepsze wyniki i 2 zwycięstwa, no ale z kim te zwycięstwa? Z zespołami, które znajdują się na końcu stawki, dlatego nie są one żadnym wyznacznikiem. Crotone nie jest ulubionym rywalem Avellino, ponieważ na 5 meczów 4 przegrali, a ostatnio (w kwietniu) ulegli 2;0. Uważam, że pomimo ostatniej wpadki gospodarzy (na wyjeździe!) nie będą mieli problemu w pokonaniu Avellino i na dzisiejsze typy dnia zagrałem agresywnie, dlatego dla rownowagi na jutro asekuracyjnie typ i &quot;tylko&quot; czysta jedynka, chociaż uważam, że nawet z jakimś handi na Crotone się można skusic. Powodzenia

Kevin Durant over 28.5pkt
@1.85
✅✅✅

Zysk: ✅0.85j

.joker. 204

.joker.

Użytkownik
Paul George over 23.5pkt
@1.80
Denver Nuggets-Portland Trail Blazers 2
@1.91
Indiana Pacers-Orlando Magic+4.5 1