>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bez podpalania

P 0

popischuj

Użytkownik
Cześć. Aż musiałem założyć konto!
Kombinujecie, wymyślacie, testujecie... I co? Nie ma systemu!?
Tymczasem dobry system istnieje! Każdy z Was go zna, tylko boi się stosować??!!
Ten system to atrakcyjny kurs do zakresu ryzyka! Zarządzanie ryzykiem może przynosić sukcesy.
Czyż to tuż przed meczem na Polskę nie spadały kursy??? Ten kto złapał 1,50 mógł zatem byc zadowolony, bo już inni musieli sie zadowolić 1,33. Ale na tym przykładzie oczywistym było, że nawet kurs 1,50 nie był wart gry. Polska gra fatalnie, a Mołdawia to nie jacyś amatorzy jak San Marino i Liechtenstein. I tutaj gracze popełnili błędy, jedni twierdzili, że Polska musi wygrać (nie ma czegoś takiego - przeciwnik też o coś zwykle gra!), wiec po prostu wygra (takie były analizy), inni postawili ze względu na emocje, pozostali po prostu nie docenili gospodarzy. Ryzykowanie na Polske było niedorzeczne - owszem, mogło się udać, ale to było kompletnie nieoparte jakimikolwiek sensownymi argumentami.
Oceniajcie ryzyko, większość graczy czyta jakieś debilne analizy, szuka jakiejś wyższej matematyki (statystyka w sporcie nie gra).
A to, że bukmacher sugeruje na kogoś niski kurs nie zawsze znaczy, że mamy go słuchać, on &quot;specjalnie&quot; się myli...
Niektóre posty dotyczące grania np. wbrew typom bukmacherów były całkiem sensowne, niemniej każdy ograniczał się do przypadku, albo kombinował coś z H2H... Spójrzcie też na dzisiejsze mecze Lugo - Ponferradina (goście musieli! tak?) a dla Lugo to co, wakacje? Albo Gabon - Kongo, kurs na lidera grupy tak wysoki?!!! podpórki w obu przypadkach lekko weszły... To tylko świeże przykłady, mam nadzieję, że zaczniecie myśleć!
Powodzenia ????

A 85

aksior

Użytkownik
mam nadzieję że ty zaczniesz myśleć! ????
To nie dział na wywody i przemyślenia chwili. Do tego załóż sobie bloga.
Tu samo meritum się podaje a nie &quot;co myślę to napisze&quot;

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
To może zacznij prowadzić tutaj jakąś statystyke, zapisuj swoje typy. Bo dałeś 3 przykłady i tyle - troche za mało. To mógł być też równie dobrze przypadek.

P 0

popischuj

Użytkownik
takiej reakcji się nawet spodziewałem... ale od początku.
John Smith:
Kazdy powinien wedle swoich przypuszczeń oceniać ryzyko. Finalandia - Białorus przy wyrównanych kursach nie brałbym na pewno pod uwagę (jeśli piszesz o piłce nożnej), ewentualnie oceniałbym szanse over/under.
askior:
cieszy mnie Twój uśmiech ???? bloga mam. a piszę dla Was prostą receptę - zarządzajcie ryzykiem.
MZRM:
gdybym miał Wam coś udawadniać, mógłym się w tym pogubić, bo włączyłbym emocje, &quot;pokażę im, że to na pewno wejdzie&quot; &quot;tego nie pokażę bo brzmi nonsensownie i ewentualna porażka wystawiłaby mnie na śmiech&quot;.
Spójrzcie dziś na mecze Gwinea - Mozambik, Kumamoto - Kyoto, Jarota - Chojnice, Carpi - Lecce i kilka innych, bo rynek wcale dziś nie taki mały...

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Tak czytam i się zastanawiam - czy Ty po prostu nie szukasz value? I jeśli uznajesz, że kursy są ustawione źle po prostu starasz się to wykorzystywać.
W takim razie - nic nowego, choć rzeczywiście sam pomysł bardzo dobry. Kluczem jest jednak prawidłowe ocenienie tego value, co już takie proste nie jest ;)
Recepta więc bardzo fajna, w teorii brzmi to świetnie, w praktyce jednak po pierwsze - nie każdy potrafi utrzymać taką samodyscyplinę by grać same valuebety, po drugie - ocenienie tego czy typ jest valuebetem jest rzeczą trudną (i w mojej opinii - im więcej takich betów staramy się znaleźć, tym prawdopodobieństwo właściwej oceny maleje).
Chyba, że źle zrozumiałem to co chcesz przekazać, popraw mnie więc jak coś ;)

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Spójrzcie dziś na mecze Gwinea - Mozambik, Kumamoto - Kyoto, Jarota - Chojnice, Carpi - Lecce i kilka innych, bo rynek wcale dziś nie taki mały...
Wszystko fajnie, ale propozycji typów nie było.
Jesteś w stanie się usprawiedliwić?

egreg 942

egreg

Użytkownik
...Ten system to atrakcyjny kurs do zakresu ryzyka! Zarządzanie ryzykiem może przynosić sukcesy...
Kompletnie nic nowego nie napisałeś , aczkolwiek to prawda, z tym że trudno to nazwać systemem .
I tak jak napisał @adiqq, to nie jest takie proste...
I dlatego procent graczy którzy zarabiają a nie dopłacają to jednocyfrowa liczba.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom