>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bez pośpiechu- typy szalikowca

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Witam ponownie!
Pierwsze podejście zupełnie nieudane, jednak istnieje możliwość założenia jeszcze jednego tematu, więc zaczynamy jeszcze raz.
Główny cel to przerobienie bonusu z William Hilla.
Stawki w skali 1-10.
Podsumowania po 10 kuponach i na koniec miesiąca.
Zaczynamy:
⚽ GAIS vs Gefle
Typ
: Obie drużyny strzelą gola @ 2,15
Stawka: 1/10

Bukmacher
: William Hill
✅ 1,15j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ USA (Kob.) - Kolumbia (Kob.) - Czas 1. bramki
Typ: 1-15 min @ 3,10

Bukmacher

Mecz już za chwilę. Myślałem nad handicapem -2 na USA, jednak postanowiłem trochę zaryzykować. Kolumbia w 1 meczu moim zdaniem dużo szczęścia i tylko dzięki niemu skończyło się na skromnym 0-1 ze Skandynawkami. Amerykanki pokazały w 1 meczu, że przyjechały tutaj walczyć o wysokie miejsca i dzisiejsze zwycięstwo zagwarantuje im awans do kolejnej fazy. Kolumbia to młode zawodniczki i liczę, że zawodniczki z USA od początku przycisną i w pierwszą bramkę zobaczymy już w czasie trwania pierwszego kwadransa.
✅ 2,10j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
???? Sabine Lisicki/Samantha Stosur - Kveta Peschke/Katarina Srebotnik
Typ
: Kveta Peschke/Katarina Srebotnik @ 2,20
Stawka: 2/10

Bukmacher
✅
2,40j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ HIFK - Hameenlinna
Typ
: HIFK @ 1,83

Bukmacher
Goście niby osłabieni, jednak wiadomo jak to czasem bywa, więc spróbujemy zaatakować dość nisko.
⛔ 1j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Urugwaj U17 - Uzbekistan U17 - Zakwalifikuje się
Typ
: Uzbekistan U17 @ 2,25

Bukmacher
⛔
2j

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
???? Seattle Storm @ Washington Mystics - Spread/Handicap
Typ: Washington Mytsics +4.5 @ 1,91

Bukmacher
⛔ 2j
Zdecydowałem się jeszcze na taki typ. Myślałem nad czystym zwycięstwem WAS, jednak ostatecznie wybrałem bezpieczniejszą opcję. Atutem WAS będzie własny parkiet, ostatnio w końcu udało się przełamać fatalną passę i wygrać z Shock. Wiadomo, że to słaba drużyna, jednak przełamanie na pewno było potrzebne. SEA słabo w tym sezonie na wyjazdach, osłabione brakiem L.Jackson i to traktuję jako główny powód do takiego typu. Co ciekawe, w meczach między tymi drużynami, zawsze wygrywał gospodarz, więc liczę, że dzisiaj będzie podobnie.
----------------------------
Ehh, szło tak dobrze, a teraz już się zaczęło...

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Brage - Jonkopings Sodra
Typ
: Brage @ 2,15
Stawka: 5/10

Bukmacher
⛔ 5j

Stawka duża, gdyż myślę, że typ ma ogromne szanse na powodzenie. Goście mocno osłabieni, brakuje podstawowego bramkarza i 2 obrońców, a także napastnika. Po takim kursie, grzechem byłoby nie spróbować. Więc po 10 kuponach albo plus, albo minus. Podsumowanie w następnym poście.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
Podsumowanie kuponów 1-10
Trafione/nietrafione: 6/4
Zysk/strata: 2,39j
Skuteczność: 60%
Yield: -59,39%

Jedyny problem to źle dobierane stawki. Czas to przemyśleć i poprawić się w kolejnych typach.

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
???? Nuria Llagostera Vives - Alize Lim - Zakłady na sety
Typ
: Nuria Llagostera Vives wygra 2:0 @ 1,67
Stawka: 6/10

Bukmacher
⛔
6j
Co za żenujący poziom spotkania... Vives przy 4:5 miała 5 GP i oddała swoimi błędami. Żenada...

szalikowiec 176

szalikowiec

Użytkownik
⚽ Criciuma - Goias - Podwójna szansa
Typ
: Goias lub remis @ 1,95
Stawka: 4/10

Bukmacher:
William Hill
⛔ 4j

Długo się zastanawiałem i w końcu zdecydowałem- goście lub remis. Goias jeszcze bez zwycięstwa, a co gorsza nawet bez remisu na wyjazdach. Bilans 0-4 nie wygląda najlepiej, więc chyba czas najwyższy na przełamanie. Po drugie jest nowy menedżer. Nazwisko jego jeszcze nieznane i z tego co mi wiadomo oglądać on będzie mecz anonimowo na trybunach. Dla piłkarzy będzie te kolejna motywacja, gdyż dobry występ może dać im szanse na kolejne pod wodzą nowego trenera. Do składu wraca Guto, który w 4 meczach strzelił 3 bramki. U gospodarzy poważnym osłabieniem jest brak ofensywnego pomocnika Roniego, powołanego do kadry U-20. Moim zdaniem warto zainwestować kilka groszy w gości. Wszystkie znaki na niebie wskazują, że dzisiaj nastąpi przełamanie!

Do góry Bottom