>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bety prosto z Ray'u

rayu 32

rayu

Użytkownik
Postanowiłem założyć temat w tym dziale, ponieważ nie zawsze jest czas na napisanie analizy, więc będę tu umieszczał grane kupony i podsumowywał co tydzień. Zaczynajmy więc ;)

rayu 32

rayu

Użytkownik
Witam ponownie. Po 3-miesięcznej przerwie, wracam powolutku do zabawy z bukmacherką i postanawiam ponownie udzielać się na forum. Dlatego też reaktywuję ten temat. Typy będą podawane w ten sam sposób co wcześniej. Co tydzień podsumowanie. Pierwsze bety już niebawem ;)

rayu 32

rayu

Użytkownik
Na dzisiaj pewniak wg mnie. Po wczorajszym pseudo meczu Lopeza z Youngiem, dziś Sam powinien odprawić Hiszpana bez najmniejszych problemów. Dla odważniejszych 2-0, po bardzo ładnym kursiwie.
Sam Querrey @ 1.36 ✅
Sam Querrey 2-0 @ 1.90 ✅
Do tego proponuję na dziś zagrać przeciwko Kubotowi. Nasz tenisista, wygrał poprzednie 2 spotkania, nie będąc faworytem. Jednak jestem niemal pewny, że w tym meczu nie będzie już niespodzianki. Po zacnym kursie do pobrania.
David Goffin @ 1.66 ✅
Gdybym zdecydował się na coś jeszcze, ewentualnie dorzucę. Powodzenia.​

rayu 32

rayu

Użytkownik
Na szybko, bo mecz zaczyna się za 5 min. W bet365 można złapać w zakładce LIVE.
Aljaz Bedene @ 1.33 ⛔

Niestety, mecz mimo zaciętej walki, przegrany w tie-breaku 3 seta 7-9.
Dokładamy Bartoli, może uda się odrobić straty ;)

Marion Bartoli @ 1.80 ⛔

rayu 32

rayu

Użytkownik
No niestety, wczoraj niefortunny mecz Bedene, a później chęć szybkiego odrobienia strat na Bartoli i wyszło jak wyszło. Najgorszy błąd z możliwych - granie na siłę. Na dziś proponuję zagrać Kirilenko u buka, który krecz rozlicza jako przegraną, ponieważ jak wielu forumowiczów zauważyło, Wozniacki we wczorajszym meczu brała medicala i prawdopodobne jest, że gdy dzisiaj nie będzie jej szło, może odpuścić mecz. Tak więc.
Kirilenko @ 2.08 ✅

rayu 32

rayu

Użytkownik
Wczorajszy mecz Marii planowo i jest ✅ Postanowiłem dodawać wyniki do granych zdarzeń przez co temat będzie &quot;może&quot; bardziej czytelny, a także podawać nazwę buka, u którego dany zakład gram, czy też jest do wzięcia po najkorzystniejszym kursie.
Na dziś proponuję zagrać Wisłę w opcji &quot;draw no bet&quot;, kurs może nie miażdży jąder ale wolę zabezpieczyć się przed ewentualnym remisem.
Wisła Kraków DNB @ 1.45 Expekt 1:1

Opcja DNB jednak była dobrym posunięciem, bo pomimo kilku dobrych okazji Wisły w 2 połowie meczu, utrzymał się remis.​

rayu 32

rayu

Użytkownik
Spróbujemy dziś z tenisa ugryźć Berdycha. Wczoraj ku mojemu lekkiemu zdziwieniu bez problemów ograł Sama, liczę dziś na rewanż przeciwko Big Johnowi ;)
Tomas Berdych @ 1.75 Expekt 1:2 Pozwolę sobie nie komentować tego co zrobił Berdych w TB seta 3. Ten kto w temacie, doskonale wie o co chodzi.​

Do góry Bottom