>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bety Mosta, głównie e-sport

M 1

mostu

Użytkownik
CS GO (PGL)
30-06 16:30 Hellraisers vs Flipsid3 kurs: 1,4
Typ: Hellraisers
HR to lepsza drużyna i powinni wygrać, chociaż swego czasu F3 wygrali mi sporo hajsu ????

30-06 19:30 Godsent vs Mousesports kurs: 1,4 Typ: Mousesports
Mouz to dobrze zorganizowany team, ostatni mecz kontra tengri pokazał w jakiej formie jest mouz

30-06 18:00 G2 Esports vs Cloud 9 kurs:: 1,4

Typ: G2
Cloud 9 to w tym meczu underdogi lecz grają bardzo solidnie, w meczu z BIG ugrali sporo clutchy, to będzie raczej wyrównany mecz ale jednak zaufam francuzom.

Stawka: 10.00 PLN
Kurs: 2,74
EWK: 24,11 PLN

M 1

mostu

Użytkownik

Dignitas vs Renegades Prawdopodobnie będzie grane Cache albo Mirage. Dignitas to w miarę OK team, przegrali niefortunnie z Godsent, ale pokazali klasę w meczu z immortals. Pokonali też dość przekonująco Tengri. Renegades mają potencjał do zrobienia tu upsetu, ale uważam że Dignitas to bardziej stabilny team.
EDIT: 16-14, mega wyrównany mecz, dobrze że Rubino zagrał życiówkę przy 14-14 ^^

Godsent vs Immortals
Mirage/Overpass, ale IMT mogą spieprzyć i przepuścić Cache lub Traina, ciężko przewidzieć. Godsent tak naprawdę polegają na 3 graczach którzy mają przebłyski. Nie potrafią grać na Nuke, Cobble czy Inferno. IMT to z kolei takie virtus pro - potrafią dobrze wypaść w meczu z G2 ale dostać po tyłku od BIG w tym samym turnieju :grin: Jednak mój typ idzie w stronę IMT ze względu na to, że są co najmniej jeden poziom wyżej jeśli chodzi o bycie konsekwentnym.

EDIT: Niesamowity mecz, trochę zwątpiłem w Immortals po 12-3, ale biorąc pod uwagę fakt, że Cobble to TT mapa dali radę ugrać na 16:14, kolejny mecz dziś który był bardzo wyrównany. Props dla Znajdera który prawie zapewnił drużynie zwycięstwo.
Flipsid3 vs Cloud9
Flipsid3, flipsid3... Ostatnio w nich zwątpiłem i przegrałem kupon. Dosłownie ZAWSZE gdy stawiam na ich mecz to wygrywają. Mam nadzieję, że dziś będzie inaczej. Spodziewam się tu Traina/Inferno. Cloud9 mają trochę luk po stronie CT na Trainie i WorldEdit może wygrywać pojedynki ze Skadoodlem, ale jednak idę w stronę Cloud9. Pewnie pożałuję.
EDIT: Bardzo ładny stomp ze strony C9.

Liquid vs Big
Inferno/Train. Liquid potrafi grać obie mapy dobrze, BIG nie wiadomo. Ciężki do przewidzenia mecz ale jednak idę w stronę Liquid.
Edit: Niestety Big dali radę.

Do góry Bottom