>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betway - darmowy zakład do 50zł - dla starych

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Dostałem na maila:
W ten weekend możesz otrzymać Darmowy Zakład 100% wart nawet 50 PLN.
Możesz go wykorzystać na dowolne zakłady sportowe w dniach 18-20 grudnia, przejdź więc na stronę Betway, zapoznaj się z naszą ofertą specjalną na ten tydzień i zacznij Święta w zwycięskim nastroju!

Jak otrzymać Darmowy Zakład
Zaloguj się na swoje konto, dokonaj depozytu, postaw zakład na dowolne wydarzenie w dniach 18-20 grudnia 2009, a my nagrodzimy Cię Darmowym Zakładem o takiej samej wartości.
Aby zakwalifikować się do udziału w promocji:

• Dokonaj depozytu i postaw zakład na dowolne wydarzenie w Betway.com między 00:01 CET 18 grudnia 2009, a 23:59 CET 20 grudnia 2009

• Darmowy Zakład może być wykorzystany na dowolne wydarzenie sportowe

• Darmowy Zakład zostanie przyznany po rozliczeniu początkowego zakładu

• Szczegóły dostępne są w sekcji “Moje konto” -&gt; “Moje bonusy”

• Każdemu z graczy przysługuje tylko jeden Darmowy Zakład

L 147

luminat

Użytkownik
Tak, musisz najpierw wpłacić (wykonać depozyt), a później postawić zakład, przy czym za tyle za ile postawisz ten pierwszy zakład od depozytu, za tyle będziesz mógł postawić swój darmowy zakład. Bonus będzie dostępny po rozliczeniu postawionego zakładu. Przynajmniej ja tak to rozumiem.

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
a jaki kurs powinien być kwalifikujący do otrzymania freebeta? ma być ako jakieś czy kurs jednego spotkania?

G 30

gareth

Użytkownik
Betway regularnie wysyła mi takiego mejla a ja regularnie wpłacam im 10 funtów i gorliwie wszystko przegrywam. Bardzo mi się ten układ podoba i mam nadzieję, że tak będzie dalej.
Wpierw obstawiłem koszykówkę w nocy (bo było to najbliższe spotkanie, które miało podobne kursy do betfair, nawet nie wiem kto z kim grał). Po zakończeniu otrzymałem freebeta, który tym razem mogłem wykorzystać gdzie tylko chciałem i po kursie dowolny. Powtarzam, TYM RAZEM. To jednak napisali mi w mejlu.
Dzisiejszego freebeta skonsumowałem na blackburn-totenham. (Blackburn wygra na betway i nie wygra na betfair.) Finał +8.8 na czysto (po prowizjach wszystkich oraz uwzględnieniu wpłaconej 10 na betway) i 0 na betway ???? Czekam na następne mejle i mam nadzieję, że w końcu docenią moje trudy by u nich wszystko przegrać i podniosą mi maks freebeta wielokrotnie ????

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
Betway regularnie wysyła mi takiego mejla a ja regularnie wpłacam im 10 funtów i gorliwie wszystko przegrywam. Bardzo mi się ten układ podoba i mam nadzieję, że tak będzie dalej.
Wpierw obstawiłem koszykówkę w nocy (bo było to najbliższe spotkanie, które miało podobne kursy do betfair, nawet nie wiem kto z kim grał). Po zakończeniu otrzymałem freebeta, który tym razem mogłem wykorzystać gdzie tylko chciałem i po kursie dowolny. Powtarzam, TYM RAZEM. To jednak napisali mi w mejlu.
Dzisiejszego freebeta skonsumowałem na blackburn-totenham. (Blackburn wygra na betway i nie wygra na betfair.) Finał +8.8 na czysto (po prowizjach wszystkich oraz uwzględnieniu wpłaconej 10 na betway) i 0 na betway ???? Czekam na następne mejle i mam nadzieję, że w końcu docenią moje trudy by u nich wszystko przegrać i podniosą mi maks freebeta wielokrotnie ????
Betway to rozumiem , ale Tobie jak może się taki układ podobac?

G 30

gareth

Użytkownik
hmm. Bo po wszystkim mam więcej pieniędzy niż przed. W dwóch krokach.

1. Pierwsze 10 funtów (wpłacone) przegrałem na Betway ale w tym samym czasie wygrywam na Betfair z lekką stratą (-10 na Betway, około +9 na betfair, chwilowo jestem na małym minusie)
2. Dostaje freebeta. Staram się tak obstawić by go przegrać ale jest on tak na prawdę ubezpieczeniem zakładu na betfair. Podałem nawet przykład. Na Betway 10 funtów freebeta postawiłem na blackburn po około 3.2. Możliwa wygrana była 32 funtów czyli tak na prawdę 22 funty (regulamin betway, nie dają ci tej stawki otrzymanej wcześniej we freebecie w razie wygranej i trzeba brać to pod uwagę). W tym samy czasie położyłem (lay) około 9 funtów, że bloackburn nie wygrana po kursie 3.2 co dało mi zobowiązanie 22 funty. Efekt końcowy -10 freebet na betway, +około 9 na betfair.
Podsumowanie: -10 Betway, +9 Betfair
(freebet)-10 Betway, +9 Betfair
Czyli tak na prawdę - 10 Betway, +18 Betfair
Na czysto około 8 funtów.
Proste?
Dane podałem oczywiście przybliżone z pamięci. Jeśli ktoś się uprze to mogę dokładnie wszystko spisać z betfair, ale chodzi raczej o zasadę, która powinna być już jasna.
Wiele osób tutaj (i nie tylko) udziela porad a w zamian prosi o wpisanie różnych kodów podczas tworzenia kont u buków. Jednocześnie wciskają kit o potrzebie posiadania kont u 20-30 buków. Ciebie to nic nie kosztuje, a oni otrzymują od buków za nagonienie klienta prezent w postaci freebetów, które to są później obracane w powyższy sposób. Oczywiście można wycisnąć całą 10 nie tylko na przykład 8, ale ja leniwy jestem, a darowanemu koniowi...

G 30

gareth

Użytkownik
to wiecie może jaki ma być kurs spotkania żeby zakwalifikować się do otrzymania freebetu?
A ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem?

Promocja jest dla tych co otrzymują e-maila od betway i tam jest wszystko opisane co i ile. Często się zasady zmieniają.
Ja dziś nie miałem żadnych ograniczeń, nic. Jedynie freebet tylko 10 funtów.

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
A ktoś tu potrafi czytać ze zrozumieniem?

Promocja jest dla tych co otrzymują e-maila od betway...
zabek90 napisał:
&quot;ja nie dostalem maila wplacilem 50zl postawilem, wygralem i dostalem darmowy zaklad &quot;

więc jak ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem to chyba Ty...

G 30

gareth

Użytkownik
Widziałem, czytałem, nie wierzę.
Może dostał freebeta jako nowy użytkownik? Wątpie by korzystał z oferty o której my piszemy.

Do góry Bottom