>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bettingstar24 - [Bonus 35 EURO]

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Wchodzimy https://www.bettingstar24.com , klikamy baner z info o bonusie (na gorze), rejestrujemy konto, wplacamy kaske (min. 10 EURO) i dostajemy 100% bonusa (do 35 EURO). Przed wyplata bonus nalezy obrocic 5x po min. kursie 1,5.
Buk jak najbardziej wyplacalny (wczoraj zlecilem wyplate i dzisiaj kasa na koncie Moneybookers).
Oferta zakladow srednia, ale mozna spokojnie sie pobawic.
Polecam :spokodfhgfh:

P 0

peter2903

Użytkownik
dzięki
Szkoda , że tak późno bo promocja od kwietnia do odwołania.OBY JESZCZE MOżNA SIę BYłO ZAłAPAć! Ale wielkie dzięki za wskazanie buka do łojenia ????

T 0

tymczasowy

Użytkownik
chyba panowie cos jest kiepsko z tym bukiem ???? poniewaz od kazdego zakladu pobieraja prowizje &lt;????&gt; jeszcze nie wplacilem pieniedzy ale mozna to zobaczyc w intro na gorze po lewej stronie, klikamy i pojawia nam sie okienka ze &#39;&#39;szkola jak obstawiac&#39;&#39; i zaznaczaja zaklad stawke itd. i z moich obliczen wynika ze pobieraja 9% lól
To ja chyba to piernicze bo dyszke prawie ze z kazdego zakladu mi potraca czyli z 30 zł bylbym w plecy...
Chyba ze sie myle to mozecie mnie poprawic.

P 0

peter2903

Użytkownik
Wypłata
Prosili o skan dowodu osobistego? PRawda to z tą prowizją ???? ?! Bo nie wiem czy się w to bawić? Założycielu tematu-odpowiedz! ????

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Re: Wypłata
Prosili o skan dowodu osobistego? PRawda to z tą prowizją ???? ?! Bo nie wiem czy się w to bawić? Założycielu tematu-odpowiedz! ????
Nie ma zadnej prowizji!! Nie wiem skad to info.
Skan dowodu trzeba wyslac po zleceniu wyplaty.
Pozdro

D 6

daniel_2b

Użytkownik
Jeslim wplacilem 17euro,dostalem bonus 17 euro,to msuze zagrac 5 razy 34 euro,czy 5 razy 17 euro?Oraz czy do obrotu wliczaja sie zaklady combi?(z kursem 1.50)?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Jeslim wplacilem 17euro,dostalem bonus 17 euro,to msuze zagrac 5 razy 34 euro,czy 5 razy 17 euro?Oraz czy do obrotu wliczaja sie zaklady combi?(z kursem 1.50)?
Musisz obrocic 5x bonusem, czyli 5x17EURO.
Kurs minimalny do obrotu to 1,5, niewazne czy grasz single, czy combi.

J 8

jerzyk63

Użytkownik
A czy jak się wpłaci jakąś kwotę na ten bonus, to bonus jest dopisywany automatycznie, czy też trzeba napisać jakąś prośbę o przyznanie bonusu do ich supportu ?

Do góry Bottom