>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betsson - ujemny stan konta

M 0

matiozof556

Użytkownik
Siemanko mam pytanie. Ostatnio zagrałem zakład na Betssonie. Wieczorem wchodzę na konto, widzę są pieniążki, czyli zakład trafiony. Zleciłem od razu wypłatę zostawiając jakieś tam drobne. Rano logując się na konto i chcąc postawić zakład widzę, że stan konta jest ujemny na kwotę wypłaty z poprzedniego dnia. Okazało się, że bukmacher błędnie rozliczył jeden z meczy w którym padł remis, a ja obstawiłem wygraną gości. Myślałem, że bukmacher anuluje wypłatę i pieniądz przepadnie. Lecz dziś kasa doszła na konto, a stan konta dalej ujemny. Co w tym wypadku zrobić? Zostawić konto jak jest i zapomnieć o sprawie czy kontaktować się z supportem w sprawie zamknięcia konta i zapomnienia o sprawie? Co doradzacie jak to rozwiązać.

D 5

degusto

Użytkownik
Czemu mieliby Ci zamknac konto skoro im wisisz pieniadze?
Zapomniales o opcji wplaty i wyrownaniu stanu konta?

Jeszcze pewnie bys chcial zeby Cie przeprosili za zminusowanie i dali jakiegos bo usa?

Typowo polskie myslenie
Udalo ci sie i nie zamierzasz oddac to siedz cicho i nie rob z siebie ofiary
Myslisz ze support ci zamknie konto i zapomni bo ty tak chcesz?

Masz 12 lat?

Otrzymane punkty reputacji: +1
V 256

vernix

Użytkownik
Możesz podbić do supportu i zapytać się czy mogą Ci wyzerować stan konta. Jeśli to uczynią to miej jednak na uwadze, że w przypadku wpłaty mogą Ci to i tak potrącić. W moim odczuciu Betsson nie należy do firm, które machną na to ręką ;)

Do góry Bottom