>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Betsson Reload Bonus - 50% dla wybranych

P 0

poldek1414

Użytkownik
Witaj Waldemar,

W sobotni wieczór mieliśmy małe problemy techniczne przez co nasz serwis chwilowo nie był dostepny. Chcemy Ci to wynagrodzić i z tej okazji przygotowaliśmy dla Ciebie Bonus na Zakłady 50% aż do 200 PLN. Wszystko co musisz zrobić to dokonać wpłaty i go aktywować tutaj: Moje Konto. W ten sposób momentalnie otrzymasz dodatkowe środki po dokonaniu wpłaty.

Więc teraz mam takie pytanko ;]
Czy jeśli wpłace np 100zł aktywuje bonus to kasa którą wpłaciłem musze obracać czy moge ją odrazu spowrotem odlać na konto a grać sobie bonusem??

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Więc teraz mam takie pytanko ;]
Czy jeśli wpłace np 100zł aktywuje bonus to kasa którą wpłaciłem musze obracać czy moge ją odrazu spowrotem odlać na konto a grać sobie bonusem??
Jeśli wpłacisz 100 zł to następnie przechodzisz do &quot;moje konto&quot;, dalej &quot;dostępne/aktywne bonusy&quot;. Tam &quot;rezerwujesz sobie wybraną kwotę, np. owe 100 zł, wówczas otrzymujesz dodatkowe 50 zł.
Masz 150 złotych.
Zaczynasz obracać zgodnie z regulaminem.
Grasz kupon np. za 50, wygrywasz powiedzmy 250 złotych. Czysty zysk to 200 zł. Tę kwotę 200 zł możesz od razu wypłacić nie czekając aż wykonasz cały wymagany obrót.

Do góry Bottom