a niewiecie jak bym wypłacił na konto rodziców co jest takie samo nazwisko ? bo jeszcze nie posiadam swojego konta w banku oni jakoś sprawdzają jak robia przelew czy to konto ma takie same dane jak konto gracza ? yba nie ?
a niewiecie jak bym wypłacił na konto rodziców co jest takie samo nazwisko ? bo jeszcze nie posiadam swojego konta w banku oni jakoś sprawdzają jak robia przelew czy to konto ma takie same dane jak konto gracza ? yba nie ?
wez lepiej naucz sie na jutro do szkoly, skonczysz osiemnastke to bedziesz myslal o bukmacherce.
Wysylanie skanow dowodu osobistego to normalny proceder weryfikujacy ktory stosuje kazdy buk. Moze Ci sie przesliznie moze nie. Nie ma reguly
Ode mnie chcieli skan dowodu i dodatkowo jakiś dowolny rachunek wystawiony na moje nazwisko np. za wode, prąd, internet... Ciekawe po co im to ???? ale wysłałem wszystko i wypłacili na konto bankowe ????
monszynek możesz wypłacać na konto rodziców. Oni i tak nie mają dostępu do danych właściciela konta. P.S. Pytanie o dowód zadałeś tak jakbyś miał problem z jego zdobyciem ;] Pozdrawiam