Z 0 zikooo Użytkownik Sierpień 14, 2010 #1 Witam. Dzisiaj mam problem z otwarciem Betssona. Nie otwiera mi się w ogóle ta strona na 2 komputerach i u kumpla tez nie. Wpłaciłem tam wczoraj kase i dzisiaj kicha. Czy macie też takie problemy? Bo strona w ogóle sie nie wyswietla.
Witam. Dzisiaj mam problem z otwarciem Betssona. Nie otwiera mi się w ogóle ta strona na 2 komputerach i u kumpla tez nie. Wpłaciłem tam wczoraj kase i dzisiaj kicha. Czy macie też takie problemy? Bo strona w ogóle sie nie wyswietla.
F 5 flaming Użytkownik Sierpień 14, 2010 #2 Mam to samo betsson,betsafe,w tobecie wyskakują jakieś błędy.Mam neta w UPC.
Z 0 zikooo Użytkownik Sierpień 14, 2010 #3 też mam neta z UPC. nie wiem co się dzieje, ale jestem mega wkurzony bo przelatują mi spotkania koło nosa..
też mam neta z UPC. nie wiem co się dzieje, ale jestem mega wkurzony bo przelatują mi spotkania koło nosa..
F 5 flaming Użytkownik Sierpień 14, 2010 #4 Co dziwne przez strony proxy mogę wejść na W/W bukmacherów.Z wiadomych względów się nie loguje.