>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

betsson padl

M 55

meggie1

Użytkownik
I znowu
&quot;Zakłady w trakcie aktualizacji
Zaklady sa obecnie w trakcie aktualizacji w zwiazku z aktualizacja systemu.&quot;

Ciekawe ile tym razem im to zajmie :/

Dopiero co zmieniali cały system a tu znowu to samo i to w środku dnia :/

kha1 40

kha1

Użytkownik
Co prawda trochę odkopuje temat, ale jak widzicie panowie takie coś później (wasze posty są z maja) już nie miało miejsca, więc możemy tu mówić o sporej stabilności. Popatrzcie dla przykładu na stryyke, gdzie buk padł i leży bez żadnych informacji dłuuuuugo!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie ma co porównywać tych firm. Stryyke upadło, leciało w kulki już dłuższy okres. Betsson to całkiem inna firma, szanująca swoich klientów, wypłaty bez problemowe.
Aktualizowali soft i dlatego mieli drobne problemy techniczne. Złośliwość rzeczy martwych. Nie ma co się tym przejmować.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Marcin-Odra właśnie dlatego poruszyłem temat. Spotkałem się również na innym forum z podobną opinią odnośnie tamtej przerwy technicznej i trochę puściły mi nerwy, bo patrząc na fakt, że gram u nich pięć lat jestem w stanie darować takie przerwy techniczne, ostatecznie nie mają one większego wpływu na samą grę, wystarczy ją przeczekać.
Tak czy inaczej, jak już wspomniałem, później nie było żadnych problemów.

Do góry Bottom