>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betsson oszukuje?

cineck 45

cineck

Użytkownik
Puściłem kupon na nocke w betsson, dzisiaj rano patrze a kuponu nie widze, a wszystko weszło. Co moge w tej sytuacji zrobić? Mieliście taką sytuacje?

Otrzymane punkty reputacji: +2
bodi 70

bodi

Użytkownik
A kasę Ci oddali na konto? Musisz na live do nich zagadać i to &quot;ostro&quot; , bo jak ktoś delikatnie rozmawia z supportami to Ci ich &quot;olewają&quot;-chociaż z drugiej strony jak nie masz screenu -to nie bardzo im coś udowodnisz czy zakład był czy nie.

cineck 45

cineck

Użytkownik
Rozmawilem z ich przedstawicielem na chacie. Napisał mi że takiego kuponu nie ma w systemie tym samym wogóle go nie puściłem :| Przynajmniej mam nauczke i od dzisiejszego dnia bede robić screeny każdego kuponu.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Wiesz ziomek taka droga kazdy kupon lol.Moze stronka sie nie załadowała albo coś.Niestety raczej nic nie udowodnisz.Moze jak jestes pewnien ze zagrałes to namisz na chacie ze jak tego nie wyjasnia to zmieniasz buka ,moze cos to da ;)

T 9

tosterkm

Użytkownik
na betssonie mialem kilka razy tak ze postawilem kupony, kasa z konta zniknela ale kuponow nie bylo w Zarezerwowanych zakładach, ale po kilku godzinach wszystko wracalo do normy i nigdy nie zabrali mi nawet jednego grosika wiecej niz to co im sie nalezalo z tytulu przegranych przeze mnie kuponow...

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
Wiesz ziomek taka droga kazdy kupon lol.Moze stronka sie nie załadowała albo coś.Niestety raczej nic nie udowodnisz.Moze jak jestes pewnien ze zagrałes to namisz na chacie ze jak tego nie wyjasnia to zmieniasz buka ,moze cos to da ;)
ta myślisz że będą płakać za 1 użytkownikiem ... oni ich mają ponad 6mln taki jeden to pikuś dla nich

T 9

tosterkm

Użytkownik
ta myślisz że będą płakać za 1 użytkownikiem ... oni ich mają ponad 6mln taki jeden to pikuś dla nich
tak, tylko ze taki jeden uzytkownik opisze to np na forum.bukmacherskie.com
inni to przeczytaja i juz sie robi kilkunastu, kilkudziesieciu, kilkuset... moze kilka tysiecy, ktos opowie komus itd... nie wolno lekcewazyc mediow!

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
inni to przeczytaja i juz sie robi kilkunastu, kilkudziesieciu, kilkuset... moze kilka tysiecy, ktos opowie komus itd... nie wolno lekcewazyc mediow!
Dokładniej poza tym moim zdaniem betsson to nie bwin.Ktos napisał i teraz inni moga ostrozniej patrzyc na tego buka.

S 0

sebastian28

Użytkownik
dokładnieeee już mam do nich dystans

bodi 70

bodi

Użytkownik
Co do betsson to już dawno miałem dystans tak samo jak do BWIN -jedni i drudzy starają się oszukiwać jak tylko sie da.

Do góry Bottom