Jestem jedynym domownikiem który korzysta ze stron internetowych bukmacherów. Nie ma opcji jakiegokolwiek podejrzenia o mutikonta, jestem osobą poważną i żałosne jest dla mnie kombinowanie w celu wyłudzenia marnego bonusu. Wpłaciłam na Betsson tylko 200 zł aby zobaczyć jak to u nich jest z grą, opinie były dość pozytywne tu na forum dlatego się zdecydowałam. Gra przebiegała dość dobrze, zakłady szybko rozliczane, dobra oferta wszystko wydawało się ok. Z 200 zł zrobiło się 1560 zł. Postanowiłam wypłacić 1500 zł celem sprawdzenia właśnie czy bukmacher robi tak szybko wypłaty jak to tu opisane na forum. Celem dokonania wypłaty miałam zweryfikowć konto. Prosta sprawa, wysyłam skan dowodu, moje zdziwienie było ogromne jak się okazało że skany nie są przyjmowane. Jakim cudem pytam skoro na ich stronie właśnie poleca się wysłanie skanów dowodów osobistych? Wysłałam więc wielokrotnie zdjęcie dowodu osobistego, żadne zdjęcie nie przeszło pozytywnej weryfikacji bo niby zła jakość. Zupełna bzdura! Najbardziej co mnie dziwi to ewidentne kłamstwo w sprawie skanu dokument, przecież wiem dobrze że skany przyjmują.
edit 1
Nie wiem czy to magia forum, ale przed chwilą moja tożsamość została zweryfikowana pozytywnie. Teraz zobaczę co z przelewem czy dalej będą jakieś trudności czy nie.