85 zuberek89 Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #1 Sprawdzcie swoje maile. NIEZAPOMNIANA RULETKA Pamiętasz te niesamowite emocje podczas gry w ruletkę. i jakie to wspaniałe uczucie wygrać? Tym bardziej nie zapomnij o odebraniu darmowego 1 EURO, które czeka na Ciebie w naszym Kasynie. :jezora:
Sprawdzcie swoje maile. NIEZAPOMNIANA RULETKA Pamiętasz te niesamowite emocje podczas gry w ruletkę. i jakie to wspaniałe uczucie wygrać? Tym bardziej nie zapomnij o odebraniu darmowego 1 EURO, które czeka na Ciebie w naszym Kasynie. :jezora:
55 pasiak_forever Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #2 Potwierdzam u mnie rownież jest 1e, ale maila nie dostalem
K 0 kalik1 Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #4 ale to nie jest stara promocja co byla 2 tyg teu i teraz o niej przypomnieli wysylajac meile?? wyprowadcie mnie z bledu jesli tak nie jest
ale to nie jest stara promocja co byla 2 tyg teu i teraz o niej przypomnieli wysylajac meile?? wyprowadcie mnie z bledu jesli tak nie jest
55 pasiak_forever Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #5 ja mam juz 8e, wiecie jaka jest min wypłata na betsson i czy mozna przelac nadwyzke?
C 0 ciepeche Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #6 to chyba poprzednia promocja bo dostalem meila ale w ruletce pusto, to chyba przypomnienie o tej promo sprzed 2 tyg.
to chyba poprzednia promocja bo dostalem meila ale w ruletce pusto, to chyba przypomnienie o tej promo sprzed 2 tyg.
136 arbiter_erhan Użytkownik Czerwiec 15, 2009 #7 to chyba poprzednia promocja bo dostalem meila ale w ruletce pusto, to chyba przypomnienie o tej promo sprzed 2 tyg. Kliknij aby rozwinąć... A co masz w mailu napisane? Chyba przypomnienie? Czy przypomnienie? :-?
to chyba poprzednia promocja bo dostalem meila ale w ruletce pusto, to chyba przypomnienie o tej promo sprzed 2 tyg. Kliknij aby rozwinąć... A co masz w mailu napisane? Chyba przypomnienie? Czy przypomnienie? :-?
402 nikifor Forum VIP Czerwiec 15, 2009 #10 To jest tylko przypomnienie o bonusie, który dawali kilka dni temu. Zamykam.