>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betsson i utrata konta?

S 0

spilner

Użytkownik
Witam, jakiś czas temu założyłem konto na betssonie i zyskałem dwa bonusy: zakład bez ryzyka i podwojona kwota jaką wpłaciłem(50zł x2) pierwszy zakład przegrałem a drugi postawiłem dzisiaj. Z niecierpliwością oglądałem ostatnie zdarzenie czyli mecz Barcelony, po ostatnim gwizdu odetchnąłem i od razu chciałem zalogować się na stronę by sprawdzić czy wygrany zakład jest już potwierdzony i tu pojawił się problem! a mianowicie logując się na swoje konto pojawia się strona główna bez żadnych errorów tak jakbym w ogóle się nie logował. Próbowałem z 10 razy i nie mam pojęcia co się stało. Miał ktoś może podobne problemy?

PS. Uprzedzę pytania: jest to moje pierwsze konto na betssonie i jedyne, nie mam nikogo w rodzinie kto tam gra i nie mam dziewczyny ani babci, na którą konto utworzyłem.

A 861

amigo007

Użytkownik
Nic się nie bój. Jest to na pewno jakiś błąd. Też tak kiedyś miałem. U mnie problem ustąpił po paru godzinach. Spróbuj jak radzi Stachu88 zalogować się z innej przeglądarki. Ja sprawdzałem przed chwilą u siebie na google chrome i jest ok. Jeśli u ciebie problem nie minie napisz na e-mail do supportu. Ale nic się nie martw napewno nikt cie nie okradnie. Ile wygrałeś 100zł lub mniej? Dla nich takie kwoty to tyle co nic. Pozdrawiam :)

Do góry Bottom