>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson FreeBet 30zł + Pakiet na LM

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Stawiając przedmeczowy zakład za 30zł na LM min kursem 1.50 otrzymujemy darmowy zakład na żywo o tej wartości.Jest to darmowy zakład nie zakład bez ryzyka także nie wnosimy zakładu na żywo za własne środki, wystarczy że zaznaczymy niebieskie okienko po wybraniu typu (jeśli się nie pojawia wyczyścić ciastka)
Po zalogowaniu należy się zapisać po przez kliknięcie na stronie promocyjnej odpowiednią zakładkę promocji.
Można skorzystać z poniższego linku, tam też widnieją pełne warunki promocji:
https://promotions.betsson.com/champions-league/pl/?utm_medium=site&amp;amp;utm_source=Internal&amp;amp;utm_content=PromoArticlesBanner&amp;amp;utm_campaign=BE-151019-SB-CL_Opt_in_Fly_out-RET-0
Z tego co przed chwilą gadałem na czacie Promocja jest skierowana do wszystkich graczy z Polski ale jak widzę w warunkach jest też Szwecja, Norwegia, Finlandia, Niemcy Islandia
za info możecie podziękować kliknięciem dzięki :]

Otrzymane punkty reputacji: +3
jerzywalec 3,9K

jerzywalec

Użytkownik
Zapisałem sie do promocji obstawilem przed meczem kombi z kursem 1,54 i niebieskiego okienka dla zakładu na żywo jak nie ma tak nie ma, a juz kończą sie pierwsze połowy meczów. Sprawdzałem na komputerze, aplikacji mobilnej i stronie mobilnej. Czy ktoś ma podobny problem ?

F 20

fazer.

Użytkownik
zapisalem sie na 100% bo nawet na tel dla upewnienia chcialem jeszcze raz sie zapisac to wyskoczyl mi komunikat ze juz dolaczylem do tej promocji

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Nie trzeba mieć żadnej kasy na pokrycie zakładu na żywo, wystarczyło zagrać przedmeczowy za swoje pieniądze, na żywo tylko zaznaczyć okienko.
dzisiaj też chyba można korzystać kto nie zdążył ale to już się dowiadujcie na chacie, tak samo ci którzy nie oddali darmowego zakładu niech wyjaśnią z supportem całą sytuację.

K 0

krychol

Użytkownik
JerzyWalec wiesz czemu nie masz okienka?bo zagrales kobi 1.54,a na kuponie przed meczowym musi sie znajdowac przynajmniej jeden mecz z kursem 1.50 .

F 20

fazer.

Użytkownik
ja mam pytanie do tych ktorzy zagrali tego freebeta (jest ktos taki?) jak wczesniej wchodziliscie na live to juz mieliscie te niebieskie pole do zaznaczenia? czy dopiero rowno o 20;45 pojawilo wam sie to niebieskie okienko z mozliwoscia gry tylko LM?

saint_lfc 0

saint_lfc

Użytkownik
Witam
gdzieś około 20 minuty obstawiłem z bonusowych 30 zł, że do przerwy będzie bez goli w meczach juve v m&#39;gladbach i psg v real, kupon wszedł tylko że do wygrania było 90 kilka złotych a stan mojego konta obecnie wynosi 60 kilka złotych. To znaczy, że oni odjęli mi te bonusowe 30 zł? a te 60 zł muszę jeszcze obrócić by móc wypłacić?

Do góry Bottom