>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

BETSSON chcialem ich oszukac ale sie nie dali

Status
Zamknięty.
hawiros 23

hawiros

Użytkownik
Kontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta Betsson. Bo ząałożyłem konto na siostrę i obcieli mi wygraną w wysokości 650 zł. Bo użyłem w dyskusji męskiej formy!!! K*** to sie w pale nie mieści!!! Jakim prawem zabrali mi wygrane pieniądze!!??? To jest Złodziejstwo w biały dzień!!! Nie zweryfikowano numeru telefonu, tylko na podstawie domniemań zablokowano mi konto za naruszenie regulaminu - korzystanie z konta przez osobę trzecią. Wygrane przeze mnie pieniadze skasowano, zablokowano przelew gotówki zwrócony zostanie tylko złożony depozyt. Sk****yny!!! Miał ktoś takie odświadczenia? Czy mogę wyegzekwować w jakikolwiek sposób swoją wygraną!!??

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
nic tym pazernym bogaczom nie zrobisz, trzeba byc ostrożnym, zawsze jesli chodzi o pieniadze trzeba byc roztropnym i uważnym. Teraz sie cieszą że udało sie im 650zł od biednego Polaka zgarnąć.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Kontaktowałem się z Biurem Obsługi Klienta Betsson. Bo ząałożyłem konto na siostrę i obcieli mi wygraną w wysokości 650 zł. Bo użyłem w dyskusji męskiej formy!!! K*** to sie w pale nie mieści!!! Jakim prawem zabrali mi wygrane pieniądze!!??? To jest Złodziejstwo w biały dzień!!! Nie zweryfikowano numeru telefonu, tylko na podstawie domniemań zablokowano mi konto za naruszenie regulaminu - korzystanie z konta przez osobę trzecią. Wygrane przeze mnie pieniadze skasowano, zablokowano przelew gotówki zwrócony zostanie tylko złożony depozyt. Sk****yny!!! Miał ktoś takie odświadczenia? Czy mogę wyegzekwować w jakikolwiek sposób swoją wygraną!!??
Tak jak kolega wyżej powiedział. Tylko i wyłącznie Twoja wina, to Ty chciałeś oszukać a że nie wyszło... najlepsze że zamiast winić siebie to masz pretensje do nich:razz:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Mogłeś założyć konto na psa, kota lub chomika. Może wtedy by się nie pokapowali.
Chyba nie bardzo ogarniasz, że osoba, która jest zarejestrowana w betsson - to tylko ona może grać, tj. korzystać z tego konta.
Skoro rejestrujesz się na siostrę to jesteś już ładnie bezczelny, pewnie ten sam adres zamieszkania itd. Bonus powitalny pewnie też przytuliłeś.
Bukmacherzy to nie są idioci.
Poczytaj regulamin bukmachera to może zrozumiesz problem (kiedyś?).
Ale mogłeś być bardziej pomysłowy i udawać niewinnego, tak jak np. ten miglanc - Kobiety w bukmacherce mają gorzej
Temat zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom