dymek_1991
Użytkownik
Witam. Od kiedy moge gram na betssonie, doslownie 30 minut temu wszedłem na strone aby zobaczyc jak zakonczyły sie mecze. Na koncie mialem 90 zł. Ujrzalem wiadomosc od betssona ze na swieta dali prezent w postaci 20 DARMOWYCH krecen w twin spinie (pisze z pamięci), oczywiscie czlowiek glupi bo myslalem ze moze akurat sie poszczesci i cos tam wygram. Wiedzialem ze taki bonus trzeba obrocic kilkakrotnie aby wyplacic pieniadze, w tym przypadku 35 razy. Podczas tych darmowych krecen wygralem 51,25 zł, swiecie przekonany ze te 90zl mam ciagle liczone osobno. Zaczolem krecic kilka razy ale nie przekraczajac wygranych 51 zł poniewaz nie chcialem stracic wlasnej gotowki. Okazuje sie ze cala dotychczasowa zdobycz jest uznana jako bonusowa i do jutra jezeli jej nie obroce 35 razy to ja utrace. Dlatego mam pytanie czy to normalna rzecz ze dostaje 20 DARMOWYCH krecen ale okazuje sie ze, jezeli wygram cokolwiek to musze obrocic bonus+pieniadze ktore zarobilem wczesniej. Dla mnie to zwykle naciaganie. Akcja typu: dam ci prezent ale jak go uzyjesz to zaplacisz nam wszystko co miales. A umowmy sie ze 35 razy obrocic taka sume to sprawa prawie niemozliwa. Niech ktos kto zna sie na tym lepiej niz ja sie wypowie. Jezeli mieli do tego prawo to jaka sume wreszcie musze obrocic? W tej chwili mam 111zł, czyli potrzebuje ponad 3500zł aby wyplacic, czy chodzi o kwote 51,25zł? Przepraszam za dlugosc i z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam