>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson - 20 darmowych krecen ktore nie do konca byly darmowe.

dymek_1991 0

dymek_1991

Użytkownik
Witam. Od kiedy moge gram na betssonie, doslownie 30 minut temu wszedłem na strone aby zobaczyc jak zakonczyły sie mecze. Na koncie mialem 90 zł. Ujrzalem wiadomosc od betssona ze na swieta dali prezent w postaci 20 DARMOWYCH krecen w twin spinie (pisze z pamięci), oczywiscie czlowiek glupi bo myslalem ze moze akurat sie poszczesci i cos tam wygram. Wiedzialem ze taki bonus trzeba obrocic kilkakrotnie aby wyplacic pieniadze, w tym przypadku 35 razy. Podczas tych darmowych krecen wygralem 51,25 zł, swiecie przekonany ze te 90zl mam ciagle liczone osobno. Zaczolem krecic kilka razy ale nie przekraczajac wygranych 51 zł poniewaz nie chcialem stracic wlasnej gotowki. Okazuje sie ze cala dotychczasowa zdobycz jest uznana jako bonusowa i do jutra jezeli jej nie obroce 35 razy to ja utrace. Dlatego mam pytanie czy to normalna rzecz ze dostaje 20 DARMOWYCH krecen ale okazuje sie ze, jezeli wygram cokolwiek to musze obrocic bonus+pieniadze ktore zarobilem wczesniej. Dla mnie to zwykle naciaganie. Akcja typu: dam ci prezent ale jak go uzyjesz to zaplacisz nam wszystko co miales. A umowmy sie ze 35 razy obrocic taka sume to sprawa prawie niemozliwa. Niech ktos kto zna sie na tym lepiej niz ja sie wypowie. Jezeli mieli do tego prawo to jaka sume wreszcie musze obrocic? W tej chwili mam 111zł, czyli potrzebuje ponad 3500zł aby wyplacic, czy chodzi o kwote 51,25zł? Przepraszam za dlugosc i z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Parę lat jesteś na forum to podstawowe rzeczy wypada wiedzieć.Przed zagraniem darmowych spinów zleca się wypłatę albo kasę przelewa na pokera bo wiadomo że Twoje pieniądze schodzą z konta jako pierwsze.W zasadach na końcu maila którego dostałeś jest jasno opisane że wygrana to jest bonus itd.Z cytatu poniżej wynika też że jutro Twój problem sam się rozwiąże Zasady i Warunki

• Ta kampania jest otwarta do 29 grudnia.
  • Wygrane na darmowych spinach stają się bonusowymi pieniędzmi i muszą zostać obrócone 35 razy przed możliwością ich wypłaty. Bonusowe pieniądze pozostawione na koncie po 1 dniu przepadają.
  • Bonus jest skierowany wyłącznie do odbiorów tego e-maila.

piotrex007 179,5K

piotrex007

Użytkownik
Standardowy punkt regulaminu takich promocji w Betsson i pewnie nie tylko:

&quot;Jeżeli masz na swoim koncie prawdziwe i bonusowe pieniądze, to prawdziwe pieniądze zostaną użyte jako pierwsze.&quot;

A 861

amigo007

Użytkownik
Niekoniecznie problem się &quot;naprawi&quot;. Z tego co rozumiem to kolega najpierw przegrał 51zł, myśląc że jest to bonus. Niestety były to prawdziwe pieniądze. Później jak dobrze rozumiem dograł do 111zł. Jednak dograna kwota jest wygenerowana jako bonus. Czyli tak +/- w tej chwili może mieć po anulacji bonusa ~39zł. Dymek_1991 najlepiej jutro zapytaj support, ile będziesz miał swoich środków jak anulujesz bonus. Jeśli niewiele to albo próbuj obracać (może będziesz miał fart), albo pogódź się ze stratą części kasy. A następnym razem pamiętaj, że zawsze najpierw schodzi twoja prawdziwa kasa.

Do góry Bottom