>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson 100% do 800zł

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Minęło już trochę czasu, odkąd obstawiłeś u nas ostatni raz - na pewno ucieszysz się więc z naszej nowej, ulepszonej strony.
Sprawdź nowe funkcjonalne opcje i zgarnij bonus 100% aż do 800 PLN.

Warunki I Zasady:

• Bonus jest ważny do 13/08/2013 23:59 CET
  • Bonus musi być obrócony 6 razy przy kursie 1,50 lub wyższym, abyś mógł go wypłacić.
  • Aby dokonać wypłaty środków, aktywowany bonus musi zostać obrócony w przeciągu 30 dni.
  • Środki bonusowe po upływie 30 dni zostaną anulowane.
  • Minimalny depozyt to 40 PLN /10 EUR / 100 kr / 10 GBP /10 USD. Maksymalna kwota bonusu to 800 PLN / 200EUR / 2000 kr / 160 GBP / 240 USD.
  • Ogólne warunki i zasady Betsson.com również dotyczą tej sekcji.
email
zaznaczam że adres prawdziwy betsson, wiadomość z grafiką.warunki całkiem znośnie 3x bonus+depo wychodzi więc warto sprawdzić krzynkę.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Beka bo pytam sie gościa na chacie czy to ich email i mówi że NIE! po pół minuty dopiero napisał jednak że email jest dobry.

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Nie mam tego bonusu w koncie gracza, a maila dostałem. Jak to aktywować?
Też tak miałem. W mailu wybierz &#39;zgłoś się po swój bonus&#39;, zaloguj się, dokonaj wpłaty. Po wpłacie wyskoczy Ci okienko z informacją o możliwym bonusie, zapytają ile chcesz dostać bonusu i wobec tego odpowiednia ilość twoich środków wpłaconych zostanie &#39;zarezerwowana&#39; jako bonus (nie do wypłaty).

Jeśli okienko nie wyskoczy to po dokonanej wpłacie w dostępnych bonusach powinien być właśnie ten bonus na nowy sezon, tak przypuszczam.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Konto mam świeżutkie, wyjąłem tylko bonus startowy, więc pytam- bardzo szybko limitują xD? Mam zamiar zagrać 2x po 1,5k aby szybko obrócić bonus z tego tematu.
Trzymają sztamę z betsafe, a tam limity mam katastrofalne stąd moje obawy...

Do góry Bottom