>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson - 100% do 100PLN (28e) dla obecnych klientów.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Dostałem maila o zdrapkach itp.
A na dole w prawym rogu informacja o 100% bonus.
Wchodzę w moje konto -&gt; Dostepne/aktywne bonusy i tam rzeczywiście czeka 100% na zakłady.

Bonus + zdeponowana kwota muszą być postawione 6 razy w Zakładach Betsson zanim możliwa będzie ich wypłata lub transfer.
Posprawdzajcie swoje konta.

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Jako, że w Betsson nie pamiętam gdy korzystałem z ostatniego bonusu, może mi ktoś powiedzieć czy pierw aktywuje bonus w Moje Konto itd czy pierwszy ma być depozyt?

P 58

pyzza

Użytkownik
chyba najpierw wpłacasz a pozniej rezerwujesz, bo przeciez trzeba wpisac jaka kwote rezerwujesz z tego co masz -na Zakłady ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Dziwna sprawa.
Krótko piszę o co chodzi.
Dostałem maila ale go zbytnio nie czytałem bo to coś o zdrapce itd.

Zalogowałem się i mam takie dostępne bonusy.

Ja nie korzystałem z jakiś bzdetów więc mam tam jakieś inne bonusy, które mnie nie interesują.
Napisałen na LC.
Rozmawiałem z Panią Julią. Ta Pani nie wie o co chodzi. Mówi, że nie ma żadnego bonusu.
Prosiła żebym zrobił zrzut ekranu razem z całym widocznym moim kontem i podesłał do supportu. Tam mają mi w ciagu 24h napisać, czy mi należy się bonus czy nie.
To nie jest mój bonus powitalny. Bo ten dostałem kilka lat temu przy okazji mistrzostw piłkarskich. Jakiś czas temu miałem bonus reaload. Był temat na forum.
Ja czekam na odpowiedź z supportu.
chyba najpierw wpłacasz a pozniej rezerwujesz, bo przeciez trzeba wpisac jaka kwote rezerwujesz z tego co masz -na Zakłady ????
Dokładnie tak. Najpierw wpłata, później decydujemy sami ile chcemy tego bonusu. Można wziąć tylko 10 zł jak ktoś chce ;)

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Masz przecież 100% BONUS SPORT

Chyba, że nie zrozumiałem coś.
Ja też dostałem maila, nie miałem bonusów a dziś mam
więc to chyba to?
Ja mam 100% do 28euro.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No ok mam...
Ale przecież kobieta spojrzała na moje konto i mówi mi, że Ona nie widzi mojego bonusa.
Dostałem już maila z zapisem z czatu.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Ja dostalem identycznego maila ale w moim koncie nie widze tego bonusa co tez jest troche dziwne dla mnie. Vader daj znac jak Ci odpisza to moze tez do nich zagadam bo u nich latwo sie ten obrot robi.

B 0

browar112

Użytkownik
Dostałem maila o zdrapkach itp.
A na dole w prawym rogu informacja o 100% bonus.
Wchodzę w moje konto -&gt; Dostepne/aktywne bonusy i tam rzeczywiście czeka 100% na zakłady.

Bonus + zdeponowana kwota muszą być postawione 6 razy w Zakładach Betsson zanim możliwa będzie ich wypłata lub transfer.
Ale po jakim kursie?? Jest jakis minimalny kurs??

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Możecie podać maila od adresata tej wiadomości?
Na moje oko to oni mają błąd w mailingu albo jakaś u nich usterka techniczna w bazie, że oferują bonus. U mnie na koncie nie ma takiej informacji o bonusie.
@mariuszck
Korzystałeś kiedykolwiek z bonusu w tej firmie?

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Co do maila to:
od Betsson eZdrapka &lt;[email protected]&gt;
odpowiedz do Betsson eZdrapka &lt;[email protected]&gt;

Co do bonusu to działa 100% na zakłady, a nie na jakąś zdrapkę jak pisze kolega wyżej.

Na zdrapkę też jest ale z takim logo:

Przed chwilą skorzystałem z bonusu na zakłady.

Korzystałem u nich chyba tylko z bonusu powitalnego kilka lat temu.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Potwierdzam maila, też go mam... Ale niestety nie mam bonusu na zakłady ;) Raczej nikt nie powinien mieć, gdyż na stronie głównej we flashu jest ta promocja, jest to 100 PLN na zdrapki ;)

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Potwierdzam maila, też go mam... Ale niestety nie mam bonusu na zakłady ;) Raczej nikt nie powinien mieć, gdyż na stronie głównej we flashu jest ta promocja, jest to 100 PLN na zdrapki ;)
Ta a ja sobie go wymyśliłem.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ja nie otrzymałem odpowiedzi mailowo.
Dlatego przed chwilą połączyłem się z Panią Julią na LC.
Poinformowała mnie, że ten bonus to pomyłka...
Tyle, że mnie nie bardzo obchodzi pomyłka skoro niektórzy go dostali a niektórzy nie.
Próbowała mi wmówić, że to bonus powitalny z którego już korzystałem.
Ale przecież to widać, że nie jest to bonus powitalny. Bo ma inny termin ważności.
Po dość długiej rozmowie i wyliczaniu moich argumentów faktycznych i prawnych mam ponownie wysłać treść maila do supportu.
Odpowiedź mam otrzymać &quot;w ciągu weekendu&quot;.
Generalnie w imię zasad będę z nimi kulturalnie korespondował.
mariuszck normalnie wpłaciłeś kasę, wpisałeś kwotę do zarezerwowania i masz bonus?
Na pewno nie korzystałeś z bonusu powitalnego?
Ja myślałem, że mi dali ten reaload bo ostatnio do nich wpłaciłem trochę kasy i ładnie wtopiłem na jednym meczu (Podhale). Sądziłem, że chcą mnie zmotywować do dalszego wtapiania ;)

M 1,2K

mariuszck

Użytkownik
Vader bonus powitalny wykorzystałem kilka lat temu. Ostatnio kilka razy wpłacałem do nich i zawsze przed depozytem sprawdzałem czy nie mam dostępnych promocji. Wczoraj dostałem maila, wpłaciłem zarezerwowałem kwotę, aktywowałem i z 22,51e zrobiło się 45,02.
Na pewno nie miałem tego bonusu wcześniej, na 99% pokazał się on wczoraj na moim koncie.

kitinho 0

kitinho

Użytkownik
ja z powitalego bonusu korzystałem dawno temu, a jakoś 2 tygodnie temu pojawił się bonus 100% od wpłaty w dostępnych aktywnych bonusach i z niego skorzystałem ????

K 1

kami-31051

Użytkownik
To ich nie pierwsza &quot;pomyłka&quot; Kiedyś dostałem maila z ofertą bonusa 100% od wpłaty na zakłady (nie było napisane, że pierwsza wpłata). Niestety w zakładce Aktywne bonusy tego nie było. Support tłumaczył się, że to pomyłka...

Do góry Bottom