>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Betsafe - zakłady live - problem

B 202

-bp-

Użytkownik
Niewiem czy pisze to w odpowiednim dziale jak cos to prosze o przeniesienie
A mianowicie co zrobic jesli na LIVE ZAKŁADACH BETSAFE podał wynik 0-2 i kurs 1,10 na Arminie i 10 minut do konca spotkania , pusciłem za 200 zł , patrze niema 0-2 nagle robi sie 0-1 a w dodatku w 93 minucie gola pakuje Hansa na 1-1 i mam zaklad przegrany. Jak mam udowodnic im ze jak typowałem podawali 0-2 na LIVE bo twierdza ze to nie mozliwe :cool:

K 1,2K

kukla

Forum VIP
To tylko i wyłącznie Twoja wina.
Gdybyś zagrał na remis po zawyżonym kursie też byś miał pretensję?
Wynik jaki podaje bukmacher nie powinien być jedynym źródłem informacji - owszem, możesz się czuć skrzywdzony ale raczej nic w tej sytuacji nie wskórasz.

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
U każdego buka w regulaminie znajduje się (a przynajmniej powinien się znajdować) punkt, gdzie bukmacher nie bierze odpowiedzialności za wyniki podawane przy zakładach na live. Jedynym pewnym źródłem informacji jest transmisja TV, bo nawet na livescorach zdarzają się błędy.
Dlatego nie masz najmniejszych podstaw, aby ubiegać się o zwrot swojej stawki. Masz natomiast nauczkę na przyszłość, sam sobie odpowiedz czy jest warta tych 200zł.

Do góry Bottom