>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe Zakład bez ryzyka na Premier Legue za 100

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Przepraszamy za problemy techniczne – zagraj na nasz koszt!
Witaj Tomasz,
W dniu wczorajszym mogłeś doświadczyć problemów z obstawianiem zakładów sportowych i zakładów sportowych na żywo w Betsafe.
Nie może to jednak specjalnie dziwić biorąc pod uwagę ilość szalonych ofert na piłkę nożną jakie mieliśmy w ostatnim czasie.
W ramach przeprosin za problemy przyznaliśmy Tobie Zakład Bez Ryzyka do 100 PLN .
Zgadza się, postaw zakład w ciągu następnych 7 dni na Premier League i jeżeli przegrasz zwrócimy pieniądze.

Cieszymy się, że jesteś częścią rodziny Betsafe i chcielibyśmy by tak zostało. Skorzystaj zatem z naszej oferty Zakładu Bez Ryzyka i obstawiaj bez obaw!
Odebranie Twojego darmowego zakładu jest proste:
1. Postaw zakład na Premier League za co najmniej 50 PLN .
2. Jeżeli przegrasz dodamy do Twojego konta darmowy bonus o wartości Twojego zakładu az do 100 PLN w ciągu 24 godzin. Bonus musisz aktywować sam według instrukcji poniżej.
3. Przejdź do “Moje konto” w prawym górnym rogu strony, wybierz “Dostępne bonusy” i aktywuj swój bonus. – Oferta jest ważna od 13:00 18 sierpnia do 23:59 25 sierpnia.
•Twój pierwszy zakład za 50 PLN lub więcej (do 100 PLN) pomiędzy od 13:00 CET 18 sierpnia do 23:59 CET 25 sierpnia będzie użyty jako Zakład Bez Ryzyka.
• Aby zakwalifikować się do niniejszej kampanii, stawka kuponu musi wynosić minimum 50 PLN . Kwota może być większa, ale zwrot w przypadku przegranej może wynieść maksymalnie 100 PLN .
• Wyłącznie pierwszy zakład jest ważny w niniejszej kampanii promocyjnej. Aby otrzymać bonus, niniejszy zakład musi być zakładem przegranym. Czas złożenia kuponu decyduje, który zakład jest zakładem pierwszym (a nie czas rozstrzygnięcia zakładu).
• Wyłącznie kupony złożone między 13:00 CET 18 sierpnia a 23:59 CET 25 sierpnia 2013 są ważne w niniejszej kampanii promocyjnej. Jeśli złożysz zakład na mecze Premier League (na kuponie nie mogą znajdować się inne zdarzenia) przed godziną 13:00 CET 18 sierpnia, kupon nie będzie wliczony do kampanii. Nie mniej jednak, będziesz miał możliwość złożenia drugiego kuponu, który spełni warunki kwalifikacyjne.
• Zakład musi zostać rozstrzygnięty do godziny 23:59 CET 25 sierpnia 2013, aby kupon został uznany za ważny.
• Zwrot za zakład pojawi się na Twoim koncie w ciągu 24 godzin od jego rozliczenia. Przejdź do “Moje konto” w prawym górnym rogu strony, wybierz “Dostępne bonusy” i będziesz mógł aktywować swój bonus.
• Bonus będzie można odebrać do 31 sierpnia 2013. Jeśli do tego czasu go nie odbierzesz, stracisz szansę na jego wykorzystanie.
• Środki bonusowe muszą zostać obrócone 3-krotnie po kursie całkowitym kuponu 1,5 lub wyższym w naszych Zakładach Sportowych lub Zakładach Sportowych na Żywo zanim ich wypłata lub transfer do innego produktu będą mogły zostać wykonane.
• Bonus wygasa po upływie 30 dni, w przypadku niewykorzystania całej jego kwoty
• Niniejsza kampania jest przeznaczona zarówno dla nowych jak i już istniejących klientów serwisu Betsafe.
• W niniejszej kampanii obowiązują ogólne zasady i warunki serwisu.
Jeżeli dysponujesz inną walutą niż PLN, aby otrzymać bonus, zakład musi wynieść:
ps: nie grałem tam dawno, nic nie dostałem od nich ostatnio.

A 3

asusasus

Użytkownik
• Niniejsza kampania jest przeznaczona zarówno dla nowych jak i już istniejących klientów serwisu Betsafe.
Czy to znaczy że ta promocja jest dla wszystkich?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Kampania skierowana wyłacznie dla tych, którzy zostali o tym poinformowani osobiście.
A ja pytalem na czacie anglojezycznym i dostalem ze dla wszystkich......skoro pisze ze dla nowych jak i aktualnych czyli dla wszystkich....
Przeciez nowy klient nie dostanie e-maila o tej ofercie chyba jasne...

M 44

mazitbg

Użytkownik
A ja pytalem na czacie anglojezycznym i dostalem ze dla wszystkich......skoro pisze ze dla nowych jak i aktualnych czyli dla wszystkich....
Przeciez nowy klient nie dostanie e-maila o tej ofercie chyba jasne...
Ja pytałem na polskojęzycznym i mi powiedzieli, to, co napisałem ;)

sylar 87

sylar

Użytkownik
Standardowo trzeba będzie prosić się o zwrot... Postawiony zakład na Chelsea, zwrotu do tej pory brak. Jak pytałem na czacie to gość mi powiedział, że jak nie będzie dzisiaj zwrotu do 19 to trzeba będzie napisać maila.

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Standardowo trzeba będzie prosić się o zwrot... Postawiony zakład na Chelsea, zwrotu do tej pory brak. Jak pytałem na czacie to gość mi powiedział, że jak nie będzie dzisiaj zwrotu do 19 to trzeba będzie napisać maila.
Jak chelsi kolego wygrala to za co ty chcesz zwrot ????

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
No u mnie to samo , od meczu chelsea 48h a zwrotu brak. Na angielskim czacie pisalem przed chwila , maja wyjasniac i odpowiedziec mailowo.

A 861

amigo007

Użytkownik
Pewnie jest jednak tak jak we wcześniejszych tego typu promocjach, tzn. zwroty będą przyznawane wszystkim po zakończeniu promocji.

Do góry Bottom