>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe przedpłata przelewy24

michi 3

michi

Użytkownik
Mam takie małe pytanko.
Chce wpłacić kasę na Betsafe przez przelewy24.pl i tu moje pytanie czy jest wymagana rejestracja w tym portalu? przedplate wykonuje przez poczte polska. Czy wystarczy ze mam nr i haslo przedpłaty? mam nadzieje ze zrozumiale napisalem

michi 3

michi

Użytkownik
Tylko aktualnie nie mogę zrobić przelewu z konta bankowego tylko z poczty (opcja poczty dostepna jest na przelewy24.pl) mialem tylko watpliwoscy czy trzeba sie rejestrowac na przelewy24, dzieki za odpowiedz

A 861

amigo007

Użytkownik
Michi nie prościej zakupić pre-paid paysafecard? Ewentualnie U-Kash (w żabkach chyba dostępne). Ale i tak do wypłat będziesz musiał sobie gdzieś założyć konto bankowe. Ja np. mam w mBank. Z tym że jak zakładałem konto było bezpłatne, teraz mój koszt to 5zł/m-c. Ale jest jeszcze na razie darmowy między innymi np. alior sync.

michi 3

michi

Użytkownik
Konto bankowe mam ale nie interneowe ale niestety w najbliższych dniach nie bede mial jak zajść do banku dlatego chce wplacic kase przez poczte. Moje pytanie kierowalem z ta rejestracja na p24 bo jak wplacalem kiedys kase to jeszcze tego nie bylo dlatego pytam ???? wiec jak kasa dojdzie na to p24 to automatycznie pojawi sie na koncie betsafe? czy bede musial wykonac jeszcze jakies kroki?

Otrzymane punkty reputacji: +3
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Konto bankowe mam ale nie interneowe ale niestety w najbliższych dniach nie bede mial jak zajść do banku dlatego chce wplacic kase przez poczte. Moje pytanie kierowalem z ta rejestracja na p24 bo jak wplacalem kiedys kase to jeszcze tego nie bylo dlatego pytam ???? wiec jak kasa dojdzie na to p24 to automatycznie pojawi sie na koncie betsafe? czy bede musial wykonac jeszcze jakies kroki?

Jest na to sposób.Załóż konto internetowe,ale żeby było szybciej to zrób to w placówce banku.
Dostaniesz kartę do konta Mastercard lub Visa Electron.Musisz tylko wybrać bank ,który posiada własną sieć wpłatomatów lub umowę z Euronetem,który użycza temu bankowi swoje wpłatomaty.Listę adresową dostaniesz zakładając konto
Masz kartę,udajesz się do wpłatomatu,wpłacasz i po powrocie do domu masz kasę na rachunku.
Przez wpłatomat można zasilać konto w takich bankach jak:mBank,Multibank,ING,Citihandlowy,Alior Bank i Alior Sync,Bank Pocztowy,Polbank,Eurobank i Credit Agricole.

Banki takie jak Citihandlowy,Eurobank i Polbank wydają od razu kartę i PIN do ręki od razu jak podpisujesz umowę.Za chwilę z aktywną kartą idziesz do maszyny i wpłacasz.Jest to bardzo wygodne.

Ja sam ostatnio korzystałem z usług Citihandlowego.
Wrzuciłem do wpłatomatu pieniądze i zagralem już po 10 minutach zakład z komórki,wcześniej robiąc Iphonem depozyt( Citihandlowy wpłaconą kasę księguje od razu on-line jako jedyny bank,pozostałe około pół godziny od momentu zatwierdzenia wpłaty we wpłatomacie).

Do góry Bottom