>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BetJamacja - 100% - do 100$

P 0

piter85

Użytkownik
Czy trzeba wysylac jakiegos maila do supportu czy dopisuja bonus automatycznie po zlozeniu depozytu?
Czy bonusa jest dopisywany bezposrednio po wplaceniu kasy czy trzeba najpierw cos postawic i dopiero bonus pojawia sie na koncie?

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
Odświeżam... mógłby ktoś korzystający z tego bonusu powiedzieć jak to wyglądało ? Mam zamiar wpłacić tam hajs ale chciałem też zobaczyć opinie na ten temat...

bulwa 0

bulwa

Użytkownik
na SBR dobrze to wygląda więc chyba wszystko powinno być w porządku (sam osobiście nie mam tam konta)

P 0

pikkus

Użytkownik
BetJamaica 100% freebet (100$)

Warunki otrzymania freebeta do 100$.
Otwieramy konto , wpłacamy depozyt o freebet prosimy poprzez live czat lub mailem.
Warunki wypłaty : W celu zlecenia wypłaty, bonus i depozyt musi zostać obrócony przynajmniej 6 razy na zakładach sportowych, z minimalnym kursem 1.50 (-200)
BetJamaica ponadto oferuje 20% bonus za pierwszy depozyt. Przed dokonaniem wypłaty bonusem i depozytem należy obrócić czterokrotnie. Tylko kurs powyżej 1.50 zaliczany jest do obrotu.
10% bonus za kolejny depozyt jeśli twoją ostatnią transakcją nie była wypłata.
Bardzo wysoki ranking SBR

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
jeden z lepszych buków na rynku amerykańskim, nie mam tam konta lecz goście na forum ze stanów (covers.com) dość licznie z niego korzystają...tak dla informacji

Do góry Bottom