>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betis (1 : 0) Cheslea 01.11.2005

Status
Zamknięty.
seksi_hultaj 0

seksi_hultaj

Forum VIP
Jak obydwie drużyny grają, każdy widzi. Ich pozycje w ligach rodzimych są diametralnie różne. Betis w rozgrywkach ligowych zawodzi na całej linii. Drużyna, która w tamtym sezonie walczyła o najwyższe laury w tym sezonie znajduje się na samym dnie tabeli i przegrywa mecz za meczem. Betis zajmuje 17 miejsce w lidze z następującym bilansem -&gt; 2-3-5. Co gorsza, właśnie teraz Betis notuje bardzo złą serię, serię 3 kolejnych ligowych porażek z rzędu, a jeśli dodać do tego porażkę w ostatniej kolejce LM, właśnie z Chelsea to okazuje się, że Betis przegrał 4 ostatnie mecze. Jeśli chodzi o Chelsea to jest ona niewątpliwie najlepszą drużyną w Premiership. Nie ma chyba sensu pisać o jej formie, wystarczy spojrzeć na jej bilans meczowy z tego sezonu, tak z Premiership jak i z Ligi Mistrzów. W Premiership bilans Chelsea wynosi: 10-1-0, a w LM: 2-1-0. Myślę, że mecz z Betisem Chelsea wygra bez problemu. Remis, który ekipa Mourinho odnotowała z Liverpoolem był niewątpliwie wypadkiem przy pracy. Na taki wypadek w meczu z Betisem Chelsea pozwolić już sobie nie może. Jeśli chce pewnie wygrać grupę to musi rozprawić się z Betisem. Zachęcający do stawiania na Chelsea jest kurs na jej zwycięstwo.

Real Betis - Chelsea -&gt; 2 (1.80)

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Wydaje mi się, że zdecydowanym faworytem tego meczu jest Chelsea Londyn. Poprzednie
spotkanie tych drużyn wygrała Chelsea na własnym stadionie aż 4:0. Teraz do awansu brakuje
Londyńczykom tylko jednego zwycięztwa, które według mnie odniosą właśnie w nadchodzącym
meczu z Betisem.

Mój Typ: 2

popiol 0

popiol

Forum VIP
Betis nie jest tym zespłem co w poprzednim sezonie...jak by uszło z nich powietrze...jesli nawet nie umieli pokonac Realu u siebie osłabionego 3 podstawowymi graczami na własnym boisku to nie maja szanse na zwyciestwo...Chelsea wraca powoli do gry i sadze ze nie wygra ja w I meczu 4-0 ale jakos 2-0...ale czuje także ze Chelsea starci bramke...nie prezentuje tej formy co na poczatku sezonu...

Moj typ: 2

D 0

darek

Forum VIP
Nie wiem jaka jest przyczyna słabej postawy zespołu z Sewilli, ale jest cieniem tego Betisu zzeszłego sezonu. Mają bardzo dobrą formacje ofensywną w szególności Joaquin czy Oliveira, ale to pionki przy gwiazdach Chelsea. Zespoł wesołego Romka jest w świetnej formie, będą chcieli wygrać i zapewnić sobie awans do 2 rundy. Jak wiemy w ostanim meczu Cheslea rozgromiła Betis 4:0 grali kontry i byli skuteczni w przeciwieństwie do Betisu.
Betis zanotował ostatnio 3 porazki z rzedu, 1- z Villareal (2-3), z Malagą (0-5 :| ) i z Realem Madryt (0-2)
Ostatnie 3 mecze Chelsea: (Murinho chyba o takich meczach nie marzył)
Everton-Chelsea 1-1
Chelsea-Charlton 1-1 i porażka w karnych 4:5 (Carling Cup)
Chelsea-Blackburn 4-2 (Bo bardzo dramatycznym meczu, Chelsea szybko zdobyła dwie bramki i wygrywała 2:0, ale Bellemy i spółka doprowadzili przed przerwą do remisu.

Faworytem niewątpliwie jest Chelsea
Mój typ - 2

B 0

berbec

Użytkownik
Chelsea coś ostatnio mnie przeraża, remis z Evertonem i porażka w pucharze ligi. A w dodatku jeszcze tracą coraz więcej bramek, ostatnio aż dwie z Blackburn.
Ale Betis jest jeszcze gorszy i mam nadzieję, że Chelsea przerwie złą passę.
Aha i jeszcze jedno STS dzisiaj zmniejszył kurs na wygraną Chelsea z 2 na 1,90, więc chyba buki też sądzą, że Chelsea wygra :wink:

Typ: 2 Wygrana Chelsea, wynik 0-2

L 45

laha

Forum VIP
Wbrew pozorom wtorkowe spotkanie grupy G Ligi Mistrzów Realu Betis Sewilla z Chelsea zapowiada się bardzo interesująco.
Co prawda w Londynie The Blues wygrali aż 4:0, a Betis przegrał potem trzy spotkania ligowe z rzędu, lecz podopieczni Lorenzo Serry Ferrera pałają żądzą rewanżu.

Co więcej, nie mogą przegrać z mistrzami Anglii, bowiem ten wynik przy jednoczesnym zwycięstwie Liverpoolu sprawi, że będą grali co najwyżej w Pucharze UEFA. Z drugiej strony Chelsea gra ostatnio słabiej w obronie, więc nie może być pewna punktów.

Do składu gości wraca Damien Duff, ale zabraknie za to Hernana Crespo i Glena Johnsona. Betis wystąpi osłabiony brakiem Miguela Angela Lozano i Marcosa Assuncao

Mój Typ

Betis-Chelsea ---&gt; 2 ---&gt; 2,00 (typuje 1:2)

Analiza by qmpel

popiol 0

popiol

Forum VIP
Wszyscy stawiali na Chelsea ale sie przeliczyli...jedyna bramke w tym meczu w 28&#39; minucie zdobył Dani...był to najostrzejszy mecz w tym dniu ligi mistrzów...gdyż sedzia pokazał aż 10 zołtych kartek!!Dziwie sie ze nie było zadnej czerwonej...druzyny podzieliły sie kartakmi po 5 ale bramkami o 1 lepszy był Betis i to sensacyjnie wygrywa 1-0 ????

Betis 1:0 Chelsea

L 45

laha

Forum VIP
Do sporej niespodzianki doszło we wtorek w Sewilli, gdzie miejscowy Real Betis wygrał z Chelsea 1:0.
Dla The Blues była to pierwsza porażka w tym sezonie (nie licząc przegranej w karnych z Charlton Athletic w Pucharze Ligi) i sprawiła, że ani mistrzowie Anglii, ani także Liverpool nie mogą być jeszcze pewni awansu do fazy pucharowej Ligi Mistrzów.

Od początku Joaquin i spółka przejawiali wielką ochotę do gry, ale nie potrafili stworzyć czystych sytuacji strzeleckich. Między 20. a 25. minutą ich sytuacja znacznie się pogorszyła, bowiem kontuzji doznali Nano i Ricardo Olivieira. Jednak wprowadzony za tego drugiego Dani w 28. minucie dał Betisowi prowadzenie. Edu przedłużył dośrodkowanie Capiego, a 24-letni napastnik pewnie pokonał petra Cecha.

W drugiej połowie to Chelsea częściej atakowała, lecz dobrze bronił Pedro Contreras, który już w 46. minucie musiał wykazać się swoimi umiejętnościami po strzale Didiera Drogby z zaledwie pięciu metrów. W 72. minucie gospodarzom dopisało szczęście, bowiem po uderzeniu Michaela Essiena piłka trafiła w słupek. Z kolei cztery minuty później po strzale Capiego dobrze interweniował Cech i kibice nie zobaczyli już tego dnia więcej goli

Betis-Chelsea 1:0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom