>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETFAN - Gry karciane: 50 zł za 50 zł

Waldi1979 2,3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
600x300.jpg
Kolejny poniedziałek, więc znowu rozdajemy darmowy zakład. Zasady takie same jak ostatnio - grasz za dokładnie 50 zł gry karciane, a darmowy zakład o takiej samej wartości, trafia na Twoje konto. Freebetem grasz jak chcesz!
1. Zagraj zakład
  • Postaw zakład za dokładnie 50 zł
  • Kupon SOLO lub AKO na Gry Karciane
  • Kurs minimalny pojedynczego zdarzenia - 1.40
2. Odbierz freebet
  • Otrzymasz freebet 50 zł po spełnieniu warunków
  • Freebetem grasz jak chcesz
  • Freebet zostanie dodany w ciągu 48h roboczych od zakończenia promocji
  • Wygrana z zakładu freebet przepisana na konto główne zostanie pomniejszona o stawkę freebeta
3. Czas trwania
  • Promocja trwa 27.12.2021r., od godziny 00:00 do godz. 23:59
  • Każdemu Graczowi przysługuje jeden freebet
  • W promocji nie biorą udziału kupony zawarte za środki bonusowe oraz zakłady systemowe

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus
0b0f7b4640.png

A 40,7K

ar0nek

Użytkownik
Tydzień temu skorzystałem z tej promki. Zagralem 50zl i w srode dostalem info , że zostałem wykluczony z wszelakich kampani promocyjnych i freebet 50zl mi się nie należy. Także sa równi i równiejsi:)

X 24,4K

xoli20

Użytkownik
Tydzień temu skorzystałem z tej promki. Zagralem 50zl i w srode dostalem info , że zostałem wykluczony z wszelakich kampani promocyjnych i freebet 50zl mi się nie należy. Także sa równi i równiejsi:)
A powiedzieli ci z jakiego powodu? Bo miałem kiedyś sytuację że tak samo mnie wykluczyli ze wszystkich promocji po ponad roku normalnego grania i korzystania z wielu ich promek. Nie pamiętam czy sam dopytywałem czy powiedzieli od razu, ale chodziło o rzekome powiązanie z innym kontem. Oczywiście z nikim niczego takiego nie miałem, więc kazali napisać reklamację, którą po paru dniach mi uznali, przeprosili za błąd i dali ten bonus którego wcześniej z tego powodu nie przyznali. Dostęp do wszelakich promocji też przywrócili. Także może to też taki przypadek a nie jakaś forma limitu, więc radzę spróbować.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom