>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betfair zysk

K 2

kastol

Użytkownik
witam

Mam dla was oferte jakich jest wiele w internecie i niczym szczegolnym nie zaskoczy was jej tresc.
Zajmuje sie typowaniem zakładów piłkarskich. Nie bede rozpisywac sie nad swoją metodą bo to nie ma sensu i nie po to tutaj jestem. Od dawna gram na betfair , glównie typuje &quot;dokladne wyniki&quot;. Poszukuje osob zainteresowanych współpraca na zasadzie:ja oferuje typy na dane spotkania i pobieram od tego % od wygranej. Dlatego zapraszam do obejrzenia moich wynikow widocznych ponizej i czekam na wasze komentarze. Wiecej inforamcji udzielam pod podanym adresem e-mail, tutaj chcialem zawrzec tylko te najbardziej ogolne i nie tracic czasu na rozpisywanie nt. mojej filozofii.

niestety nie moge wyslac wiecej niz 5 sreenow , zainteresowanych zapraszam na priv wysle ich duzo wiecej - potwierdzajacych moje umiejstnosci

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
Mam pytanie czy na tym forum naprawde znajdują sie osoby które są chętne na takie propozycje?? Są jeszcze takie jelenie na świecie?? Chcesz udowodnić, że coś potrafisz to załóż swój temat i podawaj nam swoje typy a nie wklejasz jakieś screeny, które niby mają pokazać że umiesz zarabiać na betfair a tak naprawde jest odwrotnie.

Na coś takiego mogą sie zgodzić tylko ludzie którzy nie mają pojęcia o zasadach gry na betfair, przecież grasz kursy typy 1,02 za całą Twoją kase na betfair ????

Zagrałeś na Arsenal po kursie 1,01, a chwile wcześniej lay kursu 44 za 4 euro ryzykując 172euro mając na koncie 187euro ????

Czy na tym forum takie oferty są tolerowane?? Zwracam sie do moderatorów, aby natychmiast usuwać takie pseudo-oferty aby nie narażać innych użytkowników na strate pieniędzy!!

K 2

kastol

Użytkownik
thepilator, po to sa takie miejsca jak forum zeby wymienic sie takimi wiadomosciami jak min. moj post
Jesli chodzi o system to kazdy gra swoim, jak dobrze sie przyjrzysz to latwo mozesz zobaczyc ile i przez jaki okres na tym zarbilem. Liczy sie efekt koncowy, co z tego ze zagrasz 10spotkan po 2zl jak przegrasz 9. Radze Ci jeszzcze raz wejdz na betfair i przypomnij sobie jak wygaldaja screeny z konta , wtedy nie bedziesz sie dziwil.

K 2

kastol

Użytkownik
jeszcze kilka slow, na screenach widac ze umiem grac , wystarczy zobaczyc poczatkowa stawke i koncowa , thepilator to naprawde proste tylko musisz byc dokladniejszy

zaintereosowanych zapraszam na priv , wysle wiecej screnow

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
Jeśli ktoś sie do Ciebie zgłosi to nie mam więcej pytań...

Twój sposób gry to tak naprawde granie all-in po kursie 1,02 bo taki średnio wychodzi z tych screenów co zagrałeś, to nie ma sensu bo będziesz bankrutem, musisz 50x trafić, żeby podwoić swój budżet, 1 wtopa i jesteś bankrut, nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia, mnie nie interesują zyski, które nie robią na mnie wrażenia bo liczy sie sposób w jaki je osiągasz a Ty osiągasz je tylko dlatego że ryzykujesz całą kase jaką masz przeznaczoną na zakłady ????

Pokazałeś nam 6 screenów, łącznie koło 60 zagranych zakładów czyli 60x mogłeś być bankrutem po kursie 1,02!!

A oto przykład jak można zarobić tyle samo co Ty na tych 6 screenach przy dużo mniejszym ryzyku na jednym rynku podczas gdy Ty zrobiłeś to na 60...

rybex 3

rybex

Użytkownik
Jeśli ktoś sie do Ciebie zgłosi to nie mam więcej pytań...

Twój sposób gry to tak naprawde granie all-in po kursie 1,02 bo taki średnio wychodzi z tych screenów co zagrałeś, to nie ma sensu bo będziesz bankrutem, musisz 50x trafić, żeby podwoić swój budżet, 1 wtopa i jesteś bankrut, nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia, mnie nie interesują zyski, które nie robią na mnie wrażenia bo liczy sie sposób w jaki je osiągasz a Ty osiągasz je tylko dlatego że ryzykujesz całą kase jaką masz przeznaczoną na zakłady ????

Pokazałeś nam 6 screenów, łącznie koło 60 zagranych zakładów czyli 60x mogłeś być bankrutem po kursie 1,02!!

A oto przykład jak można zarobić tyle samo co Ty na tych 6 screenach przy dużo mniejszym ryzyku na jednym rynku podczas gdy Ty zrobiłeś to na 60...

Bardzo prosze o wytlumaczenie jak ty to robisz.
Z góry dzieki
Pozdrawiam

K 2

kastol

Użytkownik
no tak mozna wygrac szybko , tylko ze tutaj najpier musisz poostawic na wygra a potem czekac jak zachowa sie rynek i wtedy odbic na nie wygra ( tylko jesli jest nizsze) , zawsze na betfair NIE WYgra bedzie wyzsze zeby wlasnie tak nie zarabiac , to wieksza loteria bo jak mecz nie ulozy sie dobrze to wtedy kurs sie zmienia

to bardzo przypomina surbeta tylko ze tutaj nie obstawiamy od razu obu typow tylko jeden i czekamy jak potacza sie losy meczu aby odbic drugi, jak mecz ulozy sie nie po naszej mysli to wtopa , wiec wieksza to loteria

K 2

kastol

Użytkownik
Zamieszczam kolejne screeny , wymagania forum nie pozwalaja mi na zmieszczenie na raz wszystkich. Jest to czesc dalsza poprzednich screenow z glownego tematu.

R 0

ruchman

Użytkownik
no dobra, wszystko ladnie pieknie ale co wtedy gdy np. w meczu Arsenal- Chelsea(ostatni screen) pada wynik 0-3???? Tracisz prawie caly kapital... i jak to wytlumaczylbys osobom ktore braly by od ciebie typy?? Upss.. sory.. nie wyszlo.. dowidzenia. Nie tedy droga

K 2

kastol

Użytkownik
Srednio takie porazki zdarzaja sie gdy stawka gracza jest juz podwojona od 4-5 razy, ja gram systemem w ktorm przez miesiac zobowiazuje sie zarobic okolo 100% po czym gotowka jest wyplacana i zaczyna sie &quot; nowy&quot; miesiac&quot;.
Jak sam widzisz 4-5krotny obrot to czery-piec misiecy gry, w roku mamy 12 miesiecy wiec takie poraki zdarzaly by sie okolo 3 razy. Wiec powiedzmy ze pdstawowa stawka gracza wynosi 500usd, przez 3 miesiace porazek traci w sumie 1500usd , a przez nastepne 9mieisecy podwaja swoj kapital. Czyli zarabia na czysto 9m x 500usd= 4500usd ( i oczywsice zostaje mu jego stawka z tych 9m, czyli 4500usd).Jest to sprwadzwony system ktory gwarantuje zysk, nawet gdyby wyniki spadly pozniej sredniej rowniez mozna wyjsc na czysto.Gram tylk wybrane(wedle systemu) mecze gdzie prawdopodobienstwo porazki jest bardzo znikome , wystarczajace aby osiagac takie rezultaty.

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
Srednio takie porazki zdarzaja sie gdy stawka gracza jest juz podwojona od 4-5 razy, ja gram systemem w ktorm przez miesiac zobowiazuje sie zarobic okolo 100% po czym gotowka jest wyplacana i zaczyna sie &quot; nowy&quot; miesiac&quot;.
Jak sam widzisz 4-5krotny obrot to czery-piec misiecy gry, w roku mamy 12 miesiecy wiec takie poraki zdarzaly by sie okolo 3 razy. Wiec powiedzmy ze pdstawowa stawka gracza wynosi 500usd, przez 3 miesiace porazek traci w sumie 1500usd , a przez nastepne 9mieisecy podwaja swoj kapital. Czyli zarabia na czysto 9m x 500usd= 4500usd ( i oczywsice zostaje mu jego stawka z tych 9m, czyli 4500usd).Jest to sprwadzwony system ktory gwarantuje zysk, nawet gdyby wyniki spadly pozniej sredniej rowniez mozna wyjsc na czysto.Gram tylk wybrane(wedle systemu) mecze gdzie prawdopodobienstwo porazki jest bardzo znikome , wystarczajace aby osiagac takie rezultaty.
Nie masz kompletnego pojęcia o czym piszesz a raczej kłamiesz i szukasz naiwnych ludzi, jeśli sie tacy znajdują to tylko pozazdrościć że można gdzieś jeszcze spotkać tak naiwnych ludzi...

Teoretycznie to ja też moge Ci tu obliczyć zysk przy danym kapitale ???? Tylko, że on nie ma żadnego związku z Twoją grą, żadnej wypłaty u Ciebie nie było. każdy zakład grasz za wszystkie pieniądze jakie posiadasz na rachunku
wystarczy jedna porażka i jesteś bankrut Mając 685,87euro na koncie grasz lay kursu 80 za 8,68 zobowiązania wynoszą 685,72

I tak jest za każdym razem, lay kursu 100 za 6,7 mając 670 i takich przykładów są setki... dziwie sie że moderatorzy na tym forum zezwalają na takie naciąganie faktów...
Srednio takie porazki zdarzaja sie gdy stawka gracza jest juz podwojona od 4-5 razy
Na jakiej podstawie to wyliczyłeś?? U Ciebie średni kurs to okolice 1,01 więc po 100 zakładach granych tym sposobem jesteś bankrutem...

A jeśli chcesz dalej grać tym sposobem to mam dla Ciebie propozycje... Moge wystawiać Ci te kursy, lepsze niż te dostępne na rynku betfair, będziesz mówił co chcesz zagrać a ja wystawie Ci wyższy kurs niż jest dostępny, zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie...

K 2

kastol

Użytkownik
Wlasnie, thepilator nie czytasz dokladnie moich postow , jasne ze w tych screenach widac ze gram za wszystkie pieniadze.Robie to zeby pokazac to co napisalem w jednych z ostatnich postow czyli to jak rzadko zdarzaja sie tutaj porazki, stosujac moj system.Gdyby dany gracz co miesiac wyplacal gotowke bylby juz kilka misiecy do przodu.Oczywiste jest ze nie wysle kazdego screena od wszystkich osob ktore ze mna graja,bo wtedy kazdy bedzie widziala jakim gram systemem.
Jesli chodzi o to jak wyliczylem ze porazki zdarzaja sie gdy stawka jest podwojona 4-5razy; to proste zobacz na screnach od ilu zaczalem, ile jest teraz.Lecz 4-5 razy to tylko przyklad, jak widac ze screnow moze byc nawet lepiej.
Odnosnie kursow od Ciebie , nie potrzebuje ich, mam swoj system ktory mi sie sprawdza i nie zamierzam nic zmieniac.

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
grać za kimś kursy 1,01????

Ok to jest mój ostatni post w tym temacie bo i Tobie sie nie przetłumaczy a kto ma racje każdy zdrowo myślący może ocenić :spokodfhgfh:

I jakbyś pomyślał to 100 trafionych zakładów po kursie 1,01 nie jest żadną obiektywną formą udowodnienia, że granie takim sposobem jest opłacalne. Powiem więcej gdybyś nawet miał skuteczność 60% po kursie 2.0 to nawet po 200 typach nie wiadomo byloby czy ten sposób gry przynosi zyski w dłuższym okresie czasu

Ja wiem jedno, w tym momencie kurs na to że będziesz bankrutem wynosi 1,01
a i tak to sporo za dużo bo powinien wynosić 1,00 bo prawdopodobieństwo zajścia tego zdarzenia to 100%

A teraz mała pomoc dla Ciebie, przeanalizuj i wyciągnij wnioski, jeśli to zrobisz to nie pisz już więcej takich głupot i zamknij ten temat...

źródło: http://www.sports-investor.net/index.php

K 2

kastol

Użytkownik
thepilator czy ty jestes matka teresa bukmacherki zeby nawrac ludzi na wlasciwe systemy gry? mam nadzieje ze nie, kazdy ma swoj system i nim gra. Jesli mu to dobrze idzie to tym lepiej. Nie chce analizowac tej tabeli , pisalem juz ze moj system jest sprwadzony, ja nie szukam systemu, tylko oferuje swoja metode gry.Masz prawo uwazac ze jest zla , ale to nie znaczy ze kazdy tak uwaza. Ludzie ktorzy ze mna graja maja inne zdanie i sa zadowoleni.Jesli masz ochote pisz kolejne posty , ja nikomu nic nie narzucam , po to jest forum zeby rozmawiac.

K 2

kastol

Użytkownik
Zamieszczam kolejne screeny , obrazujace miesieczny zysk od jednego z graczy.Na zdjeciach widac ze stawka poczatkowa wynosila ok 306usd , w ciagu miesiaca nastapily 3 wypłaty ( po ok. 190usd, 25usd, 200usd) to tych wyplatach saldko konta wynosi 606usd(obecny stan). W takim misiacu zyski z 306usd wyniosly by: (190+25+200=415wyplacone pieniadze prze gracza, 606 obecny stan - 306wplata poczatkowa= 300usd , zysk netto ok. 715 usd(415+300) to wszystko przy wplacie tylko 306usd.

screeny ponizej (10)

Do góry Bottom