>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betfair - tenis - krecz - nieścisłości

marian78 20

marian78

Użytkownik
Jak to z kreczami jest dokładnie.
Raz po kreczu nie oddano mi stawki o ile pamiętam.
Dzisiaj na Dokic, która skreczowala stawkę Betfair zwrócił.
A może Dokic zrezygnowała nie z powodu kontuzji .. i dlatego.
A może w pierwszym secie i właśnie dlatego.
Czytałem o tym, że krecz zawodnika = przegrana stawka w Betfair i chyba zawsze i bez wyjątku.
Nie wiem szczerze jak to jest dokładnie, a to niestety jest niezwykle ważne.

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
zwrot - tylko wtedy gdy krecz nastąpi w trakcie pierwszego seta ( set nie może zostać dograny do końca)

Otrzymane punkty reputacji: +1
marian78 20

marian78

Użytkownik
Dzięki, przez ten czas przyglądnąłem się zapiskom w regulaminie dla tenisa:

1. TENIS
    • Jeżeli zawodnik lub para wycofa się lub zostanie zdyskwalifikowana podczas meczu, zawodnik lub para przechodząca do następnej rundy (lub wygrywająca turniej w przypadku finału) zostanie ogłoszona zwycięzcą. Jeżeli jednak rozegrany został mniej niż jeden set w momencie wycofania lub dyskwalifikacji, wtedy wszystkie zakłady na ten mecz zostaną unieważnione.
    • Wszystkie zakłady nawiązujące do liczby zdarzeń niektórych zawodów turnieju zostaną unieważnione, jeśli turniej zostanie skrócony, przełożony lub odwołany, z wyłączeniem tych, których rynki zostały bezwarunkowo rozstrzygnięte.
    • Wszystkie zakłady pozostaną ważne pomimo zmian w zaplanowanym miejscu rozgrywek, włączając zmianę rodzaju nawierzchni.
    • Jeśli planowany okres trwania meczu został skrócony lub wydłużony pod względem ilości gemów/setów wymaganych do wygranej, wszystkie zakłady zostaną unieważnione z wyłączeniem tych, których rynki zostały bezwarunkowo rozstrzygnięte. Prosimy mieć na uwadze, że nie dotyczy to rynków ‘Kursy meczu’ ani ‘Zwycięzca seta’ w meczach Pucharu Davisa ani w meczach ‘dead rubber’, które zostały skrócone z pięciu do trzech setów po załadowaniu rynku, zakładając, że formuła meczu została skrócona zgodnie z zasadami zawodów.
    • Jeżeli oferowane są rynki pojedynczych gemów lub setów w trakcie meczu, wycofanie się lub dyskwalifikacja podczas gemu lub setu zmieni zakłady na ten gem lub set i wszystkie rynki na indywidualne gemy lub sety zostaną unieważnione, z wyłączeniem tych, których rynki zostały bezwarunkowo rozstrzygnięte.

To znaczy, że w przypadku kreczu i postawienia dużej stawki w odpowiednim momencie można wyjść na prawdę ciekawie na meczu. Podobno były przypadki wysokich wygranych, gdy np. ktoś wrzucił w obieg sumę rzędu x tysięcy.

marian78 20

marian78

Użytkownik
mam takie jedno ważne pytanie o przerwy podczas meczów tenisa
to znaczy o dłuższe przerwy, pomiędzy którymi gemami są dłuższe przerwy ?

pytam, bo łatwo zauważyć, że początkowo po zakończeniu gema kurs jest wyższy niż powiedzmy minutę później, kurs wtedy wyrównuje się automatycznie kursami np. w bet365
ludzie patrzą na kursy na innych bukmacherach, ale nie początkowo, początkowo sa wyprzedaże kursów, panika itd., sa one zawyżone o kilka ticków, w teorii kilka ticków i duża stawka = spory zysk

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Zawodnicy muszą zmieniać się stronami kortu po pierwszym, trzecim i każdym następnym nieparzystym gemie w każdym secie.
Więc wtedy jest przerwa 90 sekund, po każdym secie 120 sekund

Otrzymane punkty reputacji: +1
marian78 20

marian78

Użytkownik
w takim razie konkretnych przerw jest wiele
trzeba sprawdzić możliwości podczas ich trwania
opiszę wnioski za kilka dni

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
w takim razie konkretnych przerw jest wiele
trzeba sprawdzić możliwości podczas ich trwania
opiszę wnioski za kilka dni
Widzę,że potrzebowałeś pół roku aby zauważyć to o czym była mowa na drugiej stronie tematu &quot;Trading przyszłością bukmacherki&quot;, w którym tak ochoczo dyskutowałeś. Użytkownik Korazz34 nawet wkleił screena.
A wystarczyło tylko poczytać o czym piszą inni...

marian78 20

marian78

Użytkownik
nie chodzi o zwyczajne granie w przerwie gemów czy setów, ale o granie natychmiast po zakończeniu seta czy gema ... a to jest wyższa szkoła jazdy ... lata doświadczeń
po za tym
kończy się koszykówka, więc trzeba przerzucić się na coś innego
a tenis trochę trzeba poobserwować, żeby być bardziej pewnym co do słuszności wniosków
tak na prawdę gra w przerwach nie jest prosta, raczej jest brakiem wyjścia i ostatecznością
żeby podczas takiej gry nie popełnić rażących błędów to rownież wymaga kolejnych miesięcy praktyki i przede wszystkim meczy z wyrównanymi kursami - choć pewnie nie zawsze

korazz34 21

korazz34

Użytkownik
nie chodzi o zwyczajne granie w przerwie gemów czy setów, ale o granie natychmiast po zakończeniu seta czy gema ... a to jest wyższa szkoła jazdy ... lata doświadczeń

po za tym
kończy się koszykówka, więc trzeba przerzucić się na coś innego

a tenis trochę trzeba poobserwować, żeby być bardziej pewnym co do słuszności wniosków

tak na prawdę gra w przerwach nie jest prosta, raczej jest brakiem wyjścia i ostatecznością

żeby podczas takiej gry nie popełnić rażących błędów to rownież wymaga kolejnych miesięcy praktyki i przede wszystkim meczy z wyrównanymi kursami - choć pewnie nie zawsze
Jakoś nie mogę zrozumieć twojej wypowiedzi. Handlowanie w przerwie gemow zawsze odbywa się natychmiast po ich zakończeniu, a jak rynek bardzo naładowany kasą to ustawiać w kolejce mozna sie jeszcze przed zakonczeniem punktu.

marian78 20

marian78

Użytkownik
zgadzam się, tylko trzeba ustalić dobry kurs, żeby na samym początku przerwy wzięli dobry kurs, a za 30 sekund można go było sprzedać 3-5 ticków niżej, może i więcej
powiadasz, że jest to proste, ustawianie się w kolejce zwłaszcza dla początkującego w tej materii ?
pierwsze myślę obserwować kurs na Becie 365, bo zazwyczaj kurs jest adekwatny do tego co jest w betferze
wyczucie kursu nie jest chyba aż takie proste jak to tu na forum sie wydaje, zwłaszcza że mało kto chwali się sukcesami w tej materii

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Tu chodzi o tak małe niuanse,że obserwowanie kursu na bet365 może być mało skuteczne. Osobiście skupił bym się na obserwowaniu laddera.
Po za tym uważaj na to żeby ustawić się po dobrej stronie, bo zamiast zysku 3-5 ticków możesz zaliczyć stratę. Nie rzadko też na rynku można spotkać &quot;bombera&quot;, który nienaturalnie zbije kurs i wtedy wszelkie wyliczenia i obserwacje biorą w łeb.

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Zrezygnowałem ze względu na nieadekwatne (w moim odczuciu) zyski w stosunku do ponoszonego ryzyka. Wystarczy mała przerwa w dostawie internetu i jest problem.
Niby mam zastępczy internet, ale jego prędkość jest niezadowalająca.
Zbyt duża huśtawka towarzyszyła moim wynikom, dlatego stwierdziłem,że nie ma to sensu na dłuższą metę i potrzebuje czegoś stabilniejszego. Przyznam, że czasem wracam do takiej gry, ale bardziej z ciekawości lub w ramach odmiany.

Do góry Bottom