>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betfair problem z obstawieniem

F 24

fibak90

Użytkownik
witam mam problem z betfair po obstawieniu kilku zakladow chcialem dzis puscic sobie tenis wpisalem stawke a tu wyskoczyl blad ze albo za malo srodkow co nie mozliwe bo posiadam tyle spokojnie ,albo przekroczony bilans zyskow i strat czy ktos wie o co chodzi z gory dziekuje za odpowiedz ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Domyślam się, że chciałeś coś zagrać z Australian Open.
Żeby grać AO musisz zweryfikować sobie konto australijskie.
Na [email protected] wysłać potwierdzone notarialnie dokumenty:
-skan dowodu osobistego,
-wyciąg bankowy, na którym widoczne są imię, nazwisko i adres.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
nie wczoraj chcialem grac isnera a dzis dementieva:-(
Zupełnie nie interesuje mnie tenis... Więc zerknąłem gdzie grają Dementieva i Inser.
Dementieva gra w WTA - SINGIEL: Sydney (Australia)
Australia-&gt; niekoniecznie musi to być AO. Ale ten turniej też jest w Australii więc pewnie o to chodzi.
Isner-&gt; ATP - SINGIEL: Auckland (Nowa Zelandia)
Nowa Zelandia więc pewnie ten sam problem.
Nie napisałeś nic czy masz zweryfikowane konto australijskie. Więc pewnie nie masz i to co napisałem wyżej jest aktualne.
Zawsze możesz napisać do nich-&gt; [email protected]
Ale sądzę, że mam rację.

F 24

fibak90

Użytkownik
Zupełnie nie interesuje mnie tenis... Więc zerknąłem gdzie grają Dementieva i Inser.

Dementieva gra w WTA - SINGIEL: Sydney (Australia)
Australia-&gt; niekoniecznie musi to być AO. Ale ten turniej też jest w Australii więc pewnie o to chodzi.

Isner-&gt; ATP - SINGIEL: Auckland (Nowa Zelandia)
Nowa Zelandia więc pewnie ten sam problem.

Nie napisałeś nic czy masz zweryfikowane konto australijskie. Więc pewnie nie masz i to co napisałem wyżej jest aktualne.

Zawsze możesz napisać do nich-&gt; [email protected]

Ale sądzę, że mam rację.
wysłalem im skan dowodu ale weryfikacji australiskiego konta nie mam to moze dlatego dzieki za poswiecony czas;)

Do góry Bottom