W 5. roku obecności na tym forum bukmacherskim FB, brak znajomości tego co masz w zasięgu ręki jest lekko żenujące, bo wystarczy poczytać:Witam chcę się dowiedzieć o co chodzi z zakładami back and lay?Czytałem dużo artykułów na ten temat i żaden nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi?
Nie, nie jesteś na plusie, bo kurs na back (2,50) jest niższy niż na lay (2,60).i teraz na przyklad stawiam na niemców na to ze wygraja i na to ze nie wygraja.Czyli obojetnie jaki wynik bedzie jestem na plusie.Dobrze to rozumiem?Prosze o odpowiedz.
Oczywiście pomyliłem się, a Ty musisz już być bezczelnyW tym wypadku,kolega Sam nie umie liczyć.
Ja Ci odpowiedziałem najprościej jak się da, na liczbach, dla niezorientowanego w temacie. Jak dalej nie wiesz co i jak, to google, albo odpuść sobie po prostu.koledzy zaczynacie się kłóicic a ja po prostu chce żeby mi to ktoś w końcu wytłumaczył biało na czarnym ale jest tak jak podejrzewałem...czyli zaczniecie się kłócic.Tzw można powiedziec że dalej nie uzyskałem jasnej odpowiedzi na to pytanie które zadałem wcześniej.