y3ti
Użytkownik
Nie do końca rozumiem ich system "nie wygra". Domyslam się, że pewnie to głupie ale podoba mi się platforma, Transmisje live kursy i chce tam zaczac grac na powazniej (lokujac wiekszą, jak na moją kieszień, kase) i chce to zrozumiec do końca. Podam przykład!
Mecz: Kubot - Montanes
Kubot:
-Wygra: 3.15
-Nie wygra: 3.2
Montanes:
-Wygra 1.46
-Nie wygra 1.47
Na tym się skupmy.
Stawiam, ze Montanes wygra 100 euro.
0,46*100=46 - prowizja. To moja wygrana.
Stawiam 100 że Kubot Nie Wygra. I tu z mojego konta znika 315 euro.
Ciekawe. I teraz co będzie?! Jak Kubot nie wygra, to dostane 100 za to, ze nie wygral i 46 za to, ze montanes wygral? A jak kubot wygra to jestem 415 euro w plecki? Tak to jest?
Wiem, ze to mogło być wałkowane ale nigdzie tego jakoś nie znalazłem a się zastanawiam! Czy to jest tak, ze stawiajac te 100 na "nie wthra" to te 100 ja chce wygrac a w razie porazki musze wylozyc te 100*kurs nie wygra?
Ich tutek doprowadził mnie do takiego właśnie wniosku!
Mecz: Kubot - Montanes
Kubot:
-Wygra: 3.15
-Nie wygra: 3.2
Montanes:
-Wygra 1.46
-Nie wygra 1.47
Na tym się skupmy.
Stawiam, ze Montanes wygra 100 euro.
0,46*100=46 - prowizja. To moja wygrana.
Stawiam 100 że Kubot Nie Wygra. I tu z mojego konta znika 315 euro.
Ciekawe. I teraz co będzie?! Jak Kubot nie wygra, to dostane 100 za to, ze nie wygral i 46 za to, ze montanes wygral? A jak kubot wygra to jestem 415 euro w plecki? Tak to jest?
Wiem, ze to mogło być wałkowane ale nigdzie tego jakoś nie znalazłem a się zastanawiam! Czy to jest tak, ze stawiajac te 100 na "nie wthra" to te 100 ja chce wygrac a w razie porazki musze wylozyc te 100*kurs nie wygra?
Ich tutek doprowadził mnie do takiego właśnie wniosku!