>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BETFAIR - Moje rynkowe propozycje

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Gram na giełdzie od niedawna, ale poświęciłem edukacji wiele godzin i pierwsze próby gry konczą się na zielono. Ogólnie w tradycyjnych zakladach szlo mi bardzo dobrze więc czas sprawdzić czy można na Betfair zarobić naprawdę niezłą kasę.
Z racji tego że jestem na etapie testowania różnych strategii to stawki na chwilę obecną są małe, ale w końcu gramy długofalowo.
Trzymam się też pewnych zasad

1. Maks 10% banku na pozycje
2. Nie otwieram więcej niż 3 rynków naraz żeby móc nad wszystkim panować
3. Gramy na jakość a nie na ilość.

Przykłady rynków na dziś wieczór w jakie wchodzę

1) Juventus - Inter - postanowiłem pograć LAY INTER. Jest to ryzykowna gra ale jeśli Juventus tego nie przegra to zamiast kursu 1.40 pogranego za 5 euro mam 5 euro zarobku na czysto. Gdyby sie nie udalo to zobowiązanie wyniesie aż 45 euro ale cóż ... giełda równa się ryzyku.

2) Lay the draw w meczu Bilbao - Real -- tutaj myślę że bilbao się bardzo zepnie ale dostanie szybko bramkę i kurs na remis wtedy powinduje. spróbuję wtedy zamknąc pozycję (około 25-30% zysku jeśli to Real strzeli pierwszy).

3) Marsylia - toulouse - tutaj pogramy na remis i jak utrzyma się do 25-30 minuty to sprzedajemy. Jeśli Toulouse strzeli to czekamy i obserwujemy mecz, jesli szybko strzeli Marsylia to tniemy straty i zamykamy pozycję na cashoucie

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
1.) Lay interu siedzi ;)
2.) Marsylia strzeliła ale odpowiedź Tuluzy była tak szybka że nie zdążyłem na szczęście zamknąć przy 1-0 i w 30 minucie zamknięte na 15% zysku
3.) Ral narazie bezbarwnie i przy 0-0 LTD pada ale poczekamy jeszcze bo Real drugie polowy gra z reguły lepiej
udało się ten Real zamknąć zanim Bilbao wyrównało. Przy okazji ważnym elementem gry okazuje się musowe śledzenie wydarzeń na postawionych rynkach !!!
135% zysku z zamknietych transakcji

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Wczorajszy dzień na plus i zobaczymy jak będzie dzisiaj.
1) Artenudo - Millot - lay artenudo
Francuz gra u siebie więc powinien to wygrać gdyż nie ma szans na LL. jednak grając na niego bezpośrednio można złapać maks 1.4 dlatego zagramy Lay na hiszpana. Na tym rynk jest mało gotówki ale 10euro zostalo przyjęte. W razie wygranej Artenudo zobowiązanie wynosi 34 euro więc lepiej żeby jednak francuz wygrał.
2) Standardowo LTD w meczu Man City - Chelsea.
Liczę że to Manchester otworzy wynik i będzie można zrobić na tym około 20% zysku lub nawet poczekać do końca trzymając pozycję jeśli mecz się będzie ukladal po naszej myśli

Do góry Bottom