>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

betfair i unmatched bets

flesh 0

flesh

Użytkownik
hey
jest jakas opcja zeby trzymac jako aktywne zaklady unmatched? te oczekujace
nieraz sprzedaje zaklady powiedzmy (lay) po 2.00 ze nie bedzie remisu i po golu chcialbym zeby mi bralo kurs na back min 2,50 ale zeby to zrobic trzeba siedziec przed kompem z tego co wiem.. bo po kazdym golu (market susmended) wszystkie unmatched bets sa anulowane...
jest jakis sposob zeby to obejsc??

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
geeks ma duzo opcji wiec pewnie da sie ustawic zeby sam ci dokonal takiego zakupu, aczkolwiek trzeba poczytac jakiegos triala do geeksa to sie dowiesz.

cock 756

cock

Użytkownik
hey
nieraz sprzedaje zaklady powiedzmy (lay) po 2.00 ze nie bedzie remisu i po golu chcialbym zeby mi bralo kurs na back min 2,50 ale zeby to zrobic trzeba siedziec przed kompem z tego co wiem.. bo po kazdym golu (market susmended) wszystkie unmatched bets sa anulowane...
????
Jest.
Grasz lay 3,50. Zaczyna się mecz. Utrzymuje się remis, z czasem kursy spadają... Nagle zawieszony rynek... Bramka. A Ty chcesz powiedzmy 4,00 tak?
1. W odpowiednim momencie kupujesz lay powiedzmy 3,30
2. Wystawiasz back 4,50 albo ile tylko dusza zapragnie. Puszczasz kupon.
3. Został nie przyjęty. To logiczne, są lepsze kursy. On jest, i czeka w kolejce atrakcyjności na chętnych...
4. Pada gol, zawieszony rynek. Pojawiają się nowe oferty, wreszcie z czasem lub po kolejnej bramce Twoja, kiedy staje się najatrakcyjniejsza na giełdzie.
Tyle. Po prostu wystawiasz swój kurs i czekasz. Nie usuwasz nieprzyjętego zakładu.

lipers 102

lipers

Użytkownik
????
Jest.
Grasz lay 3,50. Zaczyna się mecz. Utrzymuje się remis, z czasem kursy spadają... Nagle zawieszony rynek... Bramka. A Ty chcesz powiedzmy 4,00 tak?
1. W odpowiednim momencie kupujesz lay powiedzmy 3,30
2. Wystawiasz back 4,50 albo ile tylko dusza zapragnie. Puszczasz kupon.
3. Został nie przyjęty. To logiczne, są lepsze kursy. On jest, i czeka w kolejce atrakcyjności na chętnych...
4. Pada gol, zawieszony rynek. Pojawiają się nowe oferty, wreszcie z czasem lub po kolejnej bramce Twoja, kiedy staje się najatrakcyjniejsza na giełdzie.
Tyle. Po prostu wystawiasz swój kurs i czekasz. Nie usuwasz nieprzyjętego zakładu.
Przeciez pisal wlasnie o tym, ze zaklady nieprzyjete zostaja anulowane wraz z rozpoczeciem sie meczu, ale rowniez zostaja anulowane te, ktore zostaly nie przyjete a pada np gol. Pyta o to, czy jakis program umie zrobic tak, ze sam wystawi kurs po zdobyciu bramki ( po odwieszeniu sie gieldy )

cock 756

cock

Użytkownik
A to na BF czytałeś:

Wytypuj rezultat tego meczu. W momencie rozpoczęcia meczu wszystkie nieprzyjęte zakłady zostaną anulowane a rynek udostępniony ‘na żywo’. Wszystkie zakłady dotyczą pełnych 90 minut, plus czas doliczony. Dogrywka ani konkurs rzutów karnych nie są brane pod uwagę. Rynek ten zostanie zawieszony gdy padnie gol (lub będzie się wydawać, że padł gol), zostanie podyktowany rzut karny lub pokazana zostanie czerwona kartka. Wszystkie nieprzyjęte zakłady, z wyjątkiem tych z opcją ‘zachowaj’, zostaną anulowane w przypadku zdobycia gola lub odesłania zawodnika z boiska. Prosimy mieć na uwadze, że możemy nie być w stanie nadzorować tego meczu na żywo, jeśli zawiodą nasze źródła danych.
Pre play nie gram więc nie roztrząsam tego na mój użytek, a ustawienia to kwestia osobista. ;)

favago 69

favago

Użytkownik
hey

Z tym powinno być okej ;)

Y 32

yavor

Użytkownik
a propos, jest jakis polski program pokroju geeks toy ?
najnowasza wersja geeks toy przed zalogowaniem ma do wyboru jezyki, w ktorych moze pracowac, w tym rowniez polski. spolszczenie nie jest jednak jeszcze kompletne, prace caly czas trwaja.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom