>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betfair hi-low

D 0

dibi

Użytkownik
Betfair hi-low 75 euro dziennie?
Przeglądając youtuba natrafiłem na następujący film:

http://www.youtube.com/watch?v=zNc_84je5TI&amp;amp;feature=rec-HM-r2

Bardzo zaciekawiła mnie gra hi-low na betfair, w dziale gry. Zastanawiam się teraz co to może być za system? Ludzie na YT zaskakująco dobrze się o nim wypowiadają, nie jest to progresja jak zapewnia autor. Nie znam niestety na tyle angielskiego aby zrozumieć co tam dokładnie mówią, mógłby ktoś zobaczyć i powiedzieć o co chodzi? Cena za pełny film instruktażowy dość wysoka, bo 50 funtów, ale jeśli faktycznie można tyle zarobić..

Zapraszam do dyskusji. Dla tych co nie wiedzą o jakiej grze mowa, załączam jej zasady po polsku - możecie na żywo zobaczyć jak to wygląda na betfair bez logowania.

Czym jest Giełda Hi Lo?

Giełda Hi Lo Betfair jest wersją popularnej i ekscytującej gry karcianej, w której gracz musi przewidzieć czy następna dobrana karta będzie wyższa bądź niższa. Jednakże Betfair oferuje wersję, w której komputer dobiera karty według perfekcyjnej strategii i decyduje czy następna karta będzie wyższa bądź niższa, a gracze mają za zadanie przewidzieć kiedy komputer się pomyli. W grze użyta jest talia pików, w których najwyższą kartą jest As.
Strategia komputera jest prosta; jeżeli zostaje tyle samo bądź więcej kart wyższych od ostatniej odsłoniętej karty to komputer zagra wyżej, jeżeli natomiast będzie więcej kart poniżej, komputer zagra poniżej. Na przykład, jeżeli pierwsza rozdana karta to 5, to są jeszcze 3 karty poniżej i 9 kart powyżej jej więc komputer przxewidzi, że następną kartą będzie karta wyższa od 3. Do pomocy udostępniony jest licznik kart, pokazujący jaki karty zostały już odsłonięte.
W zekcji z zakładami są dwa rachunki zakładów - “Poprawne przewidywanie” i “Zakłady Dodatkowe”. Na jednym rachunku można obstawiać jedynie na opcje w danym rynku i jedynie one będą wyświetlone w Moje Zakłady. Wystarczy jedynie kliknąć na inny rachunek aby sprawdzić inne zakłady.

Giełda Hi Lo Betfair

Zasady
W każdej grze użytych jest 13 kart, wszystkie piki
As jest zawsze najwyższą kartą.
Jeżeli zostaje tyle samo bądź więcej kart wyższych od ostatniej odsłoniętej karty to komputer zagra wyżej.
Jeżeli zostanie więcej kart poniżej ostatniej odsłoniętej karty, komputer zagra poniżej.
Gracze mogą obstawiać wygra / nie wygra ile razy computer poprawnie przewidzi następną kartę aż do jego pomyłki.
Gra kończy się jeżeli komputer się pomyli, w innym wypadku gra jest kontynuowana do ostatniej karty.
Znane wyniki są rozstrzygane przed każdą następną rundą.
Karta 11 i ostatnia odwracane są w tym samym momencie w wypadku gdy Karta 11 przewidziana jest poprawnie.
Aby uzyskać więcej informacji i przykładów prosimy odwiedzić sekcję Pomoc Giełdy Hi Lo.

Rynki Zakładów Dodatkowych

Rynki Zakładów Dodatkowych to:
Dwie pod rząd - 2 karty pod rząd w rosnącej lub malejącej kolejności, np. 2 &amp; 3 lub Król &amp; Dama
Trzy pod rząd - 3 karty pod rząd w rosnącej lub malejącej kolejności, np. 2, 3 &amp; 4 lub Dama, Walet &amp; 10
Cztery pod rząd - 4 karty pod rząd w rosnącej lub malejącej kolejności, np. 3, 4, 5, 6 lub As, Król, Dama, Walet
Bez Asa – gra skończy się bez rozdanego Asa
Bez figur - gra skończy się bez rozdanego Waleta, Damy, Króla bądź Asa
W Zakładach Dodatkowych wynik rozstrzygany jest bez względu na to czy Karta została przewidziana poprawnie czy nie. Na przykład, jezeli “Karta startowa” to Król to komputer przewidzi niższą kartę w następnym dobraniu i jeżeli Karta 1 będzie Asem to gra się skończy. Jednakże, zakład na Bez Asa w Zakładach Dodatkowych zostanie rozliczony jako przegrany ponieważ został on rozdany w czasie gry.

L 0

lopes

Użytkownik
Hi Lo jest bardzo prostą grą jeśli chodzi o zasady... osobiście uważam że w tej grze liczy się poprostu szczęście... a system który oni prezentują jest poprostu następnym oszustwem... i tyle... Kilka razy grłem w tą grę... jeśli chodzi o system to jedyny jaki mi przychodzi do głowy to coś w rodzaju liczenia kart gryby używali jednej tali to mógłbyś wiedzieć jakie karty padły i tym samym zwiększałbyś prawdopodobieństwo wygranej... oni prezentują jakiś system progresji czy obstawiania.... ale czy jest on &quot;cudowny&quot; wątpie...

D 0

dibi

Użytkownik
Również doszedłem już do podobnego wniosku. Znalazłem nawet stronkę w której ktoś obalił działanie tego systemu, ale nie powiedział jak działa.

Zaintrygowała mnie natomiast aplikacja x-feeder, przeznaczona specjalnie do gieldy gier na betfair. Możecie ją pobrać za darmo na stronie http://x-feeder.com/ w wersji lite (możliwość obstawiania tylko na wirtualne pieniądze w celu przetestowania).

Na stronie są dostępne do niej różne strategie, po których załadowaniu program sam będzie obstawiał, a my możemy wyciągać z tego wnioski. Najbardziej zaintrygowała mnie ta strategia: http://x-feeder.com/strategies/poker2_0/lay-green-up-recoup/
W ciągu niecałych 2 godzin dała zarobić 150 euro (pieniądze wirtualne), jednak nie jest ona do końca idealna i przez zbyt duże stawkowanie na następny dzień wszystko przegrała.

Bawił się ktoś programem x-feeder? Macie jakieś własne strategie, ewentualnie wiecie jak ulepszyć te istniejące aby minimalizować ryzyko?

Do góry Bottom