D 0 dikimow43420 Użytkownik Luty 13, 2009 #1 popatrzcie na konta betfair bo ja mam 3,91 $ a nigdy nic niewpłacałem tam
246 mateuszcwks Użytkownik Luty 13, 2009 #2 ja nic nie mam ! moze promo dla wybranych! albo poprostu ci zostalo kiedys z jakies promocji i nawet nie wiedziales;p
ja nic nie mam ! moze promo dla wybranych! albo poprostu ci zostalo kiedys z jakies promocji i nawet nie wiedziales;p
0 kumek Użytkownik Luty 13, 2009 #4 Dostałeś to bo wziąłeś udział pewnie w promocji pokerowej i wysyłają 5$ czyli jakieś 3,91Euro na główne konto, bo ja też dostałem tydzień temu tą kasę.
Dostałeś to bo wziąłeś udział pewnie w promocji pokerowej i wysyłają 5$ czyli jakieś 3,91Euro na główne konto, bo ja też dostałem tydzień temu tą kasę.
0 damianczyk Użytkownik Luty 13, 2009 #5 hehe tez dostalem...tylko lipa..czego mi pisze że minimalna stawka na kupon to 4 euro ?
T 1,7K tomex11 Użytkownik Luty 13, 2009 #6 bo tam 4 euro jest minimalna stawka na kupon, kase to na pokera dostałeś
0 damianczyk Użytkownik Luty 13, 2009 #7 bo tam 4 euro jest minimalna stawka na kupon, kase to na pokera dostałeś Kliknij aby rozwinąć... wiem zorientowalem sie wlasnie. dz
bo tam 4 euro jest minimalna stawka na kupon, kase to na pokera dostałeś Kliknij aby rozwinąć... wiem zorientowalem sie wlasnie. dz